Készül a Deadpool 3 Hugh Jackmannel és Ryan Reynoldsszal

Bulvár, 2022.09.29

Ryan Reynolds a közösségi médián jelentette be kedden, hogy készül a Deadpool 3 című szuperhősfilm, és Hugh Jckman Farkast alakítja majd benne.

Deadpool A Deadpool első két részében már emlegették Farkast (Wolverine-t), és a második rész végén Jackman fel is tűnt - idézte fel a BBC News. Reynolds most a Twitterre feltöltött videóban örvendeztette meg rajongóit a hírrel, hogy folytatódik a szuperhősparódia. A videót egy nap alatt több mint 25 millióan nézték meg. A felvételen Jackman is feltűnik a háttérben, amint átsétál a kanapén ülő Reynolds mögött. "Hé, Hugh, nem akarod még egyszer eljátszani Farkast?" - kérdezi tőle a kanadai színész. Mire Jackman azt válaszolja: "De, persze, Ryan".

Jackman először a 2000-ben bemutatott X-Men-filmben játszotta Farkast, majd később több produkcióban alakította a karaktert. Legutóbb a 2017-ben James Mangold rendezésében készült Logan - Farkas című filmben játszotta el, és akkor úgy tűnt, ez volt az utolsó fellépése Farkasként, hiszen meghalt a végén, és Jackman többször is arról beszélt, hogy ez volt a hattyúdala a szerepben.



A Variety.com szerint a Deadpool 3 2024. szeptember 6-án kerül az észak-amerikai mozikba Shawn Levy rendezésében, aki korábban Az Adam-projekt és a Free Guy című filmeket forgatta Reynoldsszal.
(MTI)

Címkék

Deadpool
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!