Különleges ékszerek évfordulóra

Bulvár, 2020.12.20

Párkapcsolatban, házasságban időről időre meg szoktuk lepni egymást, méghozzá olyan ajándékkal, amiben a másik fél örömét leli.

Ékszerkirály A házassági évfordulót vagy a megismerkedés napját sokan ünneplik és ajándékozzák meg Kedvesüket ez alkalomból valami igazán különlegessel. A hölgyek számára minden alkalomra, így az évfordulóra is tökéletes választás az ékszer. Hogy milyen ékszert keressünk Kedvesünknek? Ebben segítünk eligazodni, hogy valóban emlékezetessé varázsold az ajándékozás pillanatát!

Több, mint egy múló emlék

Bár az évfordulós vacsora igazán romantikus tud lenni egy jól eltalált helyszínen, ha megkoronázzuk ezt egy meglepetéssel, melyet a megfelelő pillanatban nyújtunk át, igazán különlegessé tesszük a napot. A nők előszeretettel viselik az ajándékba kapott ékszereket. Ha igazán ismered Kedvesed, tudod, hogy melyik lesz a leginkább hozzá illő ékszer. Már csak az a kérdés, hogy minek örülne igazán? Egy Swarovski kristályokkal kirakott nyakláncnak vagy egy szép pár fülbevalónak vagy egy nyaklánc-fülbevaló szettnek, esetleg egy karkötőnek?

Ha jó helyen keresgélsz, előbb-utóbb rábukkansz az igazira! Az Ékszerkirály webshop a segítségedre lesz, ha gyönyörű ékszerszettről van szó.

Hogyan válassz?

Nem könnyű feladat, főleg a férfiak számára a kínálatot végigböngészni, de nem is kell megtenned. Csak figyeld, milyen stílusú ékszereket hord leginkább nap mint nap Kedvesed, vagy vess egy pillantást az ékszergyűjteményére. Máris biztosan tudod, hogy arany vagy ezüst ékszerek között keresgélj, és a színválasztásban is segítségedre lehet egy néhány napos megfigyelő üzemmód. Az ékszerboltok, webshopok, így az Ékszerkirály weboldala is ilyen, kategóriákra bontva tartalmazza a megszámlálhatatlanul sok ékszert és rengetegféle kiegészítőt. Mielőtt elvesznél a kínálatban, indulj célzott kereséssel a vásárlásnak!

Járj előtte nyitott szemmel, mert lehet, hogy ami Neked tetszik, az nem igazán az ő ízlése. Karkötők, karórák, nyakláncok és fülbevalók széles kínálatában nem könnyű feladat megtalálni a leginkább hozzá illő darabot, de hidd el, ha rászánsz egy kis időt, nagy meglepetést szerezhetsz vele.

Ötletek ajándékba

Egy klasszikus stílusú, fehér kristállyal díszített, kör alakú ékszerszett (fülbevaló és nyaklánc együttese) jó választás lehet, ha nem tudod, merre indulj. Ez az együttes bárhová felvehető. Elegánsabb ruhához stílusos megjelenést sugároz, hétköznapi viseletet pedig egyszerűen díszít, kiegészít. Visszafogott megjelenést kölcsönöz viselőjének, de mégis van benne valami különleges, attraktív.

Egy virágszirmokból kirakott, aranyozott virágszett, melyből fülbevaló és nyaklánc is létezik, szintén jó ajándék lehet különleges alkalmakra. Valamelyest hangsúlyosabb, mint az előző, ezért feltűnőbb ékszer, de remekül mutat egyszerű, alkalmi ruhák kiegészítőjeként - vagy a következő évfordulós vacsora alkalmával!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!