Lionelo Annet sport babakocsi

Bulvár, 2020.03.18

Babakocsit választani nagyon összetett feladat, mert rengeteg szempontot kell figyelembe venni az igazán jó döntéshez.

Babakocsi A megfelelő babakocsi kiválasztása hasonlít az autóvásárláshoz. De mi lehet a különbség két látszólag egyforma babakocsi között? 

Anyagi lehetőségek nyilván behatárolják a választékot, lehetőleg azonban ne ez legyen az egyedüli érv a döntés során. Olyat válassz, amire szükséged van. Ha vannak elvárásaid, ne térj el tőlük, csak mert egy másik fajta épp akciós. A technikai adatok itt is fontosabbak, mint a szín vagy a forma.

A babakocsi fajták

Újszülöttek részére multifunkciós babakocsi ajánlott. Ezeket úgy tervezték, hogy a lehető legkényelmesebb legyen fekvő pozícióban a babának. A nehéz, 10 kiló feletti többfunkciós kocsikhoz mózeskosár, babahordozó, esetleg autósülés is tartozik. 10-12 hónapos kortól sportbabakocsira lesz szükség. Ennek a támlája már általában nem dönthető vízszintesig, mert a gyerek ül benne. De ha olyan kivitelt választasz, ami teljesen ledönthető, mint a Lionelo Annet sport babakocsi, kiválthatod vele a nagyobb méretű multifunkciós kocsit.

A sport babakocsik előnye a könnyű variálhatóság és a viszonylag alacsony ár. Megkülönböztetünk lapra és esernyőre csukható sport babakocsit, mindkét fajta könnyebb vázzal készül. Minél nagyobbak a kerekei, annál kényelmesebb, és jobban tudod terepen is használni a kocsit, míg a kis kerekek pattognak az úton. A felfújható kerék jobban rugózik, míg a tömörrel nem lesz később bajod.

Mik az igazán fontos funkciók? 

A kocsi ne legyen nehéz, legyen könnyen összecsukható, hogy beférjen az autó csomagtartójába. Magas szülőknek kényelmes, ha a tolókar állítható, és fontos az alsó tárolórekesz is.

A bolygósítható kerék elfordul a tengelye körül, könnyű vele kanyarodni, felemelve viszont nehéz a járdaszegélyekre feltolni a kocsit. A rögzített kerékkel ezzel szemben csak nagyobb ívben lehet kanyarodni.

A Baby Lionnél kapható Lionelo Annet sport babakocsi újszülött kortól használható, hiszen fekvőfelülete vízszintesre állítható. 10 kilós súlyával 22 kilós súly határig használható. EVA habból készült nagyméretű kerekei kivételes stabilitást és tapadást biztosítanak. A kerekek lengéscsillapítóval vannak ellátva, amely csökkenti a kellemetlen rezgéseket. A fogantyúja öko-bőrrel borított, ami elegáns kinézetet ad és jelentősen növeli a kényelmet. Az Annet kupolája nagyobb és hosszabb, mint más babakocsiké, ezzel védelmet nyújt és nagyobb helyet biztosít a babának. Tartozékként lábzsák, szúnyogháló és pohártartó segíti a mindennapok kényelmét.

Összecsukott mérete mindössze 90 x 57 x 44 cm, mely minden csomagtartóba kényelmesen belefér. A Lionelo mindenre gondolt, a kocsi alján tágas bevásárlókosár található, amibe a baba holmijait vagy az útközben vásárolt dolgokat tehetjük. A cég minőségi baba termékei a kiegyensúlyozott babás éveket szolgálják.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!