Majdnem 2 méterrel "lökött" arrébb egy felüljárót egy teherautó

Bulvár, 2021.07.18

Le kell bontani azt a felüljárót, amely azután vált használhatatlanná, hogy egy dömper, azaz egy billenőplatós tehergépkocsi nekihajtott.

I-16 baleset Georgia A nem mindennapi eset az Amerikai Egyesült Államokban, az I-16-os georgiai autópályán történt még csütörtökön. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg, amely jelentős részben annak is köszönhető, hogy a különleges karambol az éjszaka közepén történt. Tekintettel arra, hogy a felüljáró a baleset hatására közel 2 métert elmozdult, már nem lehet kijavítani, le kell bontani, majd újraépíteni. A balesettel érintett szakasz rendkívül forgalmas, így a közlekedőknek jelentős menetidő növekedést eredményez. Az érintett útszakaszon naponta több mint 21000 jármű halad át. A felüljáró újraépítésén dolgozó mérnökök elmondták, hogy még soha nem láttak olyan balesetet, amelyben egy felüljáró közel 2 métert kimozdult volna a helyéről. A tervek szerint első körben eltávolítják a dömper billenőplatóját, majd a bontást követően egy-egy sávot újra megnyitnak a forgalom előtt.  

A felüljárót a jövő hétvégéig teljesen lebontják, majd szakaszosan következhetnek a további munkálatok, hogy helyreálljon az autópálya forgalma.  

(Webrádió)

Címkék

I-16 Georgia USA Accident
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!