Miért egyre népszerűbb az orvosi fétis az ágyban?

Bulvár, 2020.01.23

Napjainkban egyre több fétist merünk felvállalni, amibe az is beletartozik, hogy bár némelyik extrémnek tűnik, mégis, aki ezekre vágyik, ideje, hogy megélje azokat.

Mit jelent és miért jó az orvosi szex fétis?

Az orvosi szex azt jelenti, hogy ennek során a felek a megjelenítik a tipikus orvos-beteg kapcsolatot. Ez izgató számukra, mivel egy bizonyos fokú alá-fölérendeltségi viszonyt jelent. Ebben nem csak a jelmezek jelenhetnek meg, de akár az igazi orvosi eszközök is, amikkel imitálni lehet a vizsgálat elvégzését, vagy éppen akár el is lehet végezni azokat.  

Az, hogy adott esetben ezek miért izgatóak a párok számára, az maximálisan szubjektív, és egységes válasz sincsen rá. Talán az áll hozzá a legközelebb, hogy egy függőségi viszonyt jelent, aminek során megélhetik azt, ami a rendelőben megfordul a fejükben.  

A legáltalánosabb orvosi fétis a nőgyógyásznál tett látogatás, amiért annyira nem rajonganak a hölgyek, hiszen ki szereti széttenni a lábát egy vadidegen férfinak, hiába orvos az illető?! Ebben a helyzetben kicsit oldottabb a hangulat, hiszen bár a nő itt is a passzív fél, de ettől függetlenül merőben más az egész szituáció.

Ez a fétis lehetőséget ad a férfinak arra, hogy különböző tárgyakat és eszközöket dughasson a nő hüvelyébe, köztük például orvosi kacsát, azaz hüvelytágítót. Persze nem csak hüvelyi vizsgálatra van lehetőség, hanem akár análisra is, vagy a csiklót is górcső alá veheti.  

Fordított helyzet

Természetesen a fordított szituáció is elképzelhető, amikor a férfi a passzív, “elszenvedő” fél. Ebben az esetben is széles a paletta, hiszen ilyenkor általában urológiai vizsgálat hajtható végre a rendelkezésre álló eszközökkel. Ez alatt azt kell érteni, hogy sor kerülhet a pénisz, a húgycső és persze a fenék többféle eszközzel történő vizsgálatára is. Bár nem túlságosan meglepő, az urológiai vizsgálatot a férfiak jelentős része zsigerből elutasítja, ami főleg annak köszönhető, hogy az orvosok jelentős része férfi, nem kis ujjakkal. Egy finom női kéz már egészen más kérdés.

Hol a határ?

A határ mindig az adott személyek élvezetének foka. Ameddig mindkét fél számára kellemes és örömet okoz a játék, addig szabad kezet kaphatnak, de amint valami kellemetlen, azonnal le kell állni. Erre a legtöbbször egy biztonsági szót határoznak meg, ami a befejezést jelenti, ha valami nem komfortos.  

Amit tilos, az a másik egészségének a veszélyeztetése, esetleges sérülések okozása. A szex eme szegmensének az a lényege, hogy az orvosi vizsgálatot imitálják, nem pedig azt elvégezzék. Szakértelem híján akár sérüléseket is okozhatnak egymásnak, ezért nagyon fontos a határok megtartása.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!