Miért szeretik a divat szerelmesei az Ugg termékeit?

Bulvár, 2023.06.02

Kalifornia és Ausztrália a világ két olyan régiója, amelyek befolyásolták az Ugg márka egyedi stílusát, amit egyébként 1978-ban egy Kaliforniában élő ausztrál szörfös alapított.

Ugg lábbeli Gyökerei nyilvánvalóvá tették az anyagkiválasztást, amelyből a legkényelmesebb cipőt készíthetik. A szokatlan tulajdonságokkal rendelkező juhgyapjú lett a márka alapja, amelynek lábbelije népszerűségi rekordokat döntöget. Miért szeretjük az Ugg csizmákat? Mindenekelőtt a viselési kényelem miatt, de emellett a márka mindent megtesz annak érdekében is, hogy eredeti dizájnjával vonzza a divat szerelmeseit.

Ugg – az ikonikus hócsizmáktól a divatos tornacipőkig

Az Ugg csizma a műfaj klasszikusa, amelyet mindenki ismer, még akkor is, ha nem érdekli a divat. Vannak, akik szeretik őket, mások megesküsznek, hogy soha nem fogják viselni, de az általuk nyújtott kényelem mindenkit meggyőz! Masszívak, de könnyűek. Melegek, de a juhgyapjú tulajdonságainak köszönhetően a cipő belsejében lévő hőmérsékletet a külső körülményekhez igazítják. A lányok szerte a világon szeretik őket a kényelemért, de az igazság az, hogy a híres Ugg csizmák egyszerűen stílusosak! Úgyhogy imádjuk őket lezser stilizációban báránybőr kabáttal és leggingsszel, valamint gyapjú kabátokkal és Hollywood sztárjaihoz hasonló sportos ruhákkal. Az Answear.hu online portálján megtalálod az ikonikus márka hócsizmáját a legdivatosabb színekben és mintákban. Van miből válogatni: https://answear.hu/m/ugg. A női Ugg csizma tökéletes kiegészítője lesz téli ruhatáradnak. Az Ugg kombinálható farmerekkel, pulóverekkel, hosszú kardigánokkal, pulóverekkel vagy hétköznapi kabátokkal. Egy ilyen ruha melegen és kényelmesen tart, így tökéletes hétvégi vásárláshoz egy baráttal, és ha nem kell betartani dresszkódot a munkahelyeden, akkor az irodába is. Ha megjelenést tervezel egy baráti találkozóra, kombináld az Ugg cipőket egy hosszabbított szabású pulóverruhával – ez egy bevált szett, amelyben jól fogod érezni magad.

Mi van még a márka kínálatában?

A híres Ugg csizmák után itt az ideje más, kényelmes modelleknek is. Mi szerepel még a brand szortimentjében? A márka kínálatában megtalálhatók cowboy csizmák, forró napokra tökéletes szandálok és espadrillesek. A divatőrültek körében azonban az Ugg sportcipők a legnépszerűbbek. A tornacipők kiváló minőségű anyagokból készülnek. Minimalista dizájnnal és univerzális színekkel rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően bármilyen hétköznapi stílusban működni fognak. Értékelni fogod őket kényelmükért és divatos megjelenésükért! Stílusos Ugg papucsok is várnak rád az Answear oldalán. A szőrme papucsok és kényelmes balerinák az év bármely szakában sikeres vizsgát tesznek, színük pedig elragadó! Újdonság a brand portfóliójában a szuperkényelmes mindennapi ruházat, amelyhez van még egy remek ajánlatunk: ez a Women Secret brand. A Women Secret női ruházata diszkrét, ugyanakkor romantikus és modern stílusával bizonyára a te szívedet is meghódítja. Ennek a spanyol márkának a fehérneműi tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik értékelik a funkcionális ruhákat, ugyanakkor szeretik a szokatlan dizájnnal lenyűgöző stílust. Akár az Uggot, akár a Woman Secretet választod, mindkét márka kínálatában fantasztikus megjelenésbe csomagolt funkcionalitást vásárolsz, ami telitalálat manapság.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!