Milyen cipőket hordjon egy divatos férfi?

Bulvár, 2021.08.27

A divatot elsősorban a nőknek tulajdonítjuk, de valójában a férfiak számára is fontos, hogy jól nézzenek ki.

Férfi cipő Sőt, egyre inkább vállalják, hogy igenis törődnek a külsejükkel, és alaposan megválogatják, mit vesznek fel. Ebbe pedig a lábbelijük is beletartozik, hiszen, mint tudjuk, a cipő a legfontosabb kiegészítő – mindkét nemnél.

Na de mit is viseljen egy divatos férfi? Ez mindig nehéz kérdés, és nincs is rá egyértelmű válasz, ugyanis a divat sokféle. Mindenféle stílusnak vannak aktuális trendjei, hiszen az emberek sem egyformák, mindenki mást preferál. Így van ez a cipők terén is, férfi cipő az Answear.hu oldalon pedig széles kínálatban található. Hogy éppen milyen cipőt érdemes viselni, ha divatosak akarunk maradni, azt egyrészt az aktuális trend határozza meg, másrészt, a stílusunk, harmadrészt pedig az, hogy éppen milyen évszak van. Ha jó alaposan körülnézel, minden szezonra találsz megfelelő lábbelit, amiben a legjobb formádat hozhatod.

Mit hordjon egy trendi férfi az őszi/téli szezonban?

A hidegebb hónapokban a sneakerek, bakancsok, illetve a bokacsizmák kerülnek elő leginkább férfi oldalon. Első ránézésre is láthatod, hogy ezek teljesen különböző stílust képviselnek. A sneaker sportos viselet, ami a laza, informális programokra megfelelő, csakúgy, mint a bakancs, ami egy vagányabb összképet ad. A bokacsizma már akár elegánsabb helyekre is megfelelő viselet.

Nem kizárt, hogy mindhárom fajtára szükséged lesz, hiszen könnyen lehet, hogy más kell a munkahelyre, mint amit a hétköznapokban szeretsz viselni, és mást veszel fel egy baráti összejövetelre, mint például egy kutyasétáltatáshoz. Persze mindegyik típusból rengetegféle kivitelezéssel találkozhatsz, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelőt. Nézz szét alaposan, ha pedig a ruhatárad is frissítésre szorulna, ide is vess egy pillantást: https://answear.hu/k/ferfi/ruhazat.

Tavasz és nyár: könnyű, mégis férfias lábbelik

Melegben kicsit nehezebb az ember dolga, hiszen miközben jól szeretne kinézni, azért az is szempont, hogy lehetőleg ne süljön meg a lába. A papucsok és szandálok egyértelműen nyaralásra, a strandokra, vízpartokra jók, de semmiképpen sem munkába, randira, vagy bármilyen programra. Az espadrilles cipők jó alternatívák lehetnek informális programok esetén, ahol ugyan öltözködési szabályok nincsenek, de szeretnél legalább sportosan elegáns lenni.

Ha pedig alkalom van, akkor alkalom van: a félcipők közül válogathatsz, amennyiben a szokottnál elegánsabb viseletre van szükséged. Laza szabadidős programokhoz ugyanakkor a tornacipők és egyéb vászoncipők is jó megoldást jelenthetnek a melegebb hónapokban. Ezekből is rendkívül széles kínálattal találkozhatsz, hogy találj olyat, ami illik a ruhatáradhoz.

Készülj fel minden eshetőségre, és töltsd fel a cipősszekrényed a legkülönbözőbb cipőkkel, hogy minden szezonra, minden alkalomra legyen kéznél megfelelő! Így biztosan nem érhet kellemetlen meglepetés, ha meghívnak egy esküvőre, vagy közbejön egy váratlan randevú!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!