Milyen legyen a karácsonyi dekoráció a világtrendek szerint?

Bulvár, 2023.04.26

Közeleg a karácsony, és a legtöbben már azon gondolkodunk, hogyan díszítsük fel otthonunkat.

Karácsonyi dísz A karácsony elengedhetetlen része minden bizonnyal a karácsonyfa, amely a karácsonyi dekorációk között az első helyen áll, és csak Önön múlik, hogy az élő fa tűlevelének illatát kedveli, vagy egy környezetbarát megoldást, a műkarácsonyfát választja.

A legújabb trendek szerint feldíszített műkarácsonyfák

A műfenyők az elmúlt években nagy népszerűségnek örvendtek, és a karácsonyi kiállításon meggyőződhettünk arról, hogy továbbra is piacvezetők. Láthattunk fényűző és valósághű fákat klasszikus zöld árnyalatokban, fehérben és havas kivitelben, valamint még extravagánsabb színvariációkban is. Ha kiválasztotta a kedvencét, jön a kérdés, hogyan díszítse fel a karácsonyfát? A lehetőségek tárháza végtelen. De tudta, hogy a karácsonyi díszek is a trendeknek van alárendelve? Vannak, akik évről évre a jól bevált színekre hagyatkoznak, míg sokan a szezon újdonságait és slágereit tartják szem előtt. Függetlenül attól, hogy Ön melyik csoporthoz tartozik, ötleteket adunk stílusos karácsonyi dekorációhoz közvetlenül a legnagyobb frankfurti karácsonyi kiállításról.

Karácsonyi koszorúk és karácsonyi girlandok a legapróbb részletekig összehangolva

A karácsonyi koszorú vagy a karácsonyi girland nem hiányozhat egyetlen karácsonyi enteriőrből sem. Ami azonban fontos, az az esztétika, hogy a karácsonyi dekorációk színben és stílusban is illeszkedjenek egymáshoz. Ellenkező esetben az eredmény kaotikusnak tűnhet. Nem tudja, hogyan álljon neki? Nem kell, hogy tervezői képességekkel rendelkezzen. Csak díszítse fel a karácsonyi koszorúkat és girlandokat a műfenyőhöz hasonló stílusban. A karácsonyhoz szorosan kapcsolódó hagyomány a karácsonyi esti vacsora. Az ünnepélyesen megterített asztalnak is illeszkednie kell a többi karácsonyi dekorációhoz, hiszen itt jön össze a család, és itt foglalnak helyet a vendégeknek is. Az asztal közepét általában adventi koszorúval díszítik, amely a karácsony érkezését szimbolizálja. Ezt négy gyertyával díszítik, amelyek színe szintén összhangban kell, hogy legyen a dekoráció színével. A karácsonyi girlandokat univerzálisan lehet felhasználni. Tökéletesen elhelyezhető az asztal közepére és kiegészíthető modern karácsonyi díszekkel, fénydekorációval, gyertyatartóval vagy kis figurákkal. Ideális választás az ablakpárkányok, a kandallópárkányok és a lépcsőkorlátok díszítéséhez is.

A karácsonyi hangulat nem csak a feldíszített karácsonyfáról szól

A karácsonyfa környezete teszi teljessé az összképet, ezért gondoljon minden részletre. A kiállításon számos kiegészítőt és dísztárgyat mutattak be. Felfedeztünk elegáns szőnyegeket a fa alá, Mikulás figurákat, amelyek tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!