TV műsor

Műköröm alapanyagok a tökéletes alkotáshoz

Bulvár, 2019.07.18

Akár saját vállalkozásodban, akár otthon a saját kezed örömére foglalkozol műköröm építéssel, a minőségi alapanyagok nélkülözhetetlenek. Hiába a szép kivitelezés, ha a használt műköröm alapanyagok minősége nem megfelelő.

Studioflash
A StudioFlash webáruházában minden anyagot megtalálsz, amire csak szükséged lehet, és akár regisztráció nélkül is vásárolhatsz. A kiszállítás rendkívül gyors és biztonságos. Díja 1. 600 Ft, 12. 000 Ft feletti vásárlás esetén azonban már díjtalan! Van lehetőség utánvétes fizetésre is, ennek azonban van egy 400 Ft-os extra költsége. A megvásárolt termékeket 5 naptári napon belül már a kezedben is tarthatod.

Pontosan milyen anyagok és eszközök találhatóak meg a cég kínálatában?

A StudioFlash a műköröm alapanyagok rendkívül széles választékát kínálja. Megtalálsz mindenféle szalon kelléket (nyitvatartás tábla, szalon árlista, többféle műkörmös táska, lámpák, plédek, kötények), gépeket és tartozékokat (csiszológép, csiszológyűrű és csiszolófej, paraffin gép), alapvető felszereléseket (ecsetek díszítéshez és porcelánhoz és zseléhez, építő- és fényzselék, műköröm fém eszközök, ollók, műköröm kellékek, reszelők). Továbbá fertőtlenítőket, akril és aquarell festékeket, csillámporokat, előkészítő folyadékokat, díszítő termékeket, gél- és körömlakkokat, matricákat, pigment porokat, strasszköveket, sablonokat vagy akár körömnyomdát is. A díszítő termékek között találhatsz transzferfóliákat, szórógyöngyöt, cukorport és tört kagylót különféle színekben, vagy akár mirror porokat.

A minőségi műköröm díszítés kulcsa a megfelelő ecset, minőségi és formai szempontból is. Rengeteg díszítési technika létezik, azonban a titok abban rejlik, hogy a különféle díszítési anyagokhoz más-más ecsetet kell használni. A StudioFlash szakboltjában és webáruházában megtalálhatsz minden anyaghoz és technikához ideális formájú és méretű díszítő ecsetet.

Többféle sablon is a rendelkezésedre áll

A műköröm sablonokra a körmök meghosszabbítása céljából lesz szükséged. A műköröm sablont rendkívül körültekintően kell felhelyezni (a köröm szabadszéli részét megrövidítve, és ügyelve a szimmetrikus felrakásra és ragasztásra). A sablonokon található függőleges vonalak segítenek a párhuzamos körömvonalak kialakításában, míg a vízszintes vonalak az egyenes felhelyezést szolgálják.

A webáruházban megtalálsz mindenféle sablont, amire csak szükséged lehet. Legyen szó akár stiletto, orosz mandula, balerina, vagy akármilyen sima szalonkörömről, vagy akár
extrém formáról.
(Webrádió)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!