Nemzeti Vágta - Vámospércs lovasa nyerte meg a Vámospércsi Vágtát

Bulvár, 2024.06.01

Kovács Richárd Róbert Vámospércs színeiben nyerte meg Nóra nevű lovával a Vámospércsi Vágtát szombaton a hajdú-bihari településen - közölték a szervezők az MTI-vel.

Tájékoztatásuk szerint a felnőtt kategóriában induló hét versenyző közül a második lett a tiszafüredi Gyöngy Tamás Forrás Favorit nevű lovával, a harmadik helyet szerezte meg a nyíregyházi Garai Roland Forrás Dallam nevű lovával, a negyedik helyen pedig Ajak színeiben Garai Richárd végzett Dolly nevű lovával.

A Nemzeti Vágta vámospércsi előfutamán indult felnőtt versenyzők közül ők négyen jutottak tovább a 17. Nemzeti Vágta októberi szilvásváradi döntőjébe.

A szervezők jelezték: a vámospércsi Kishuszár Vágtán hárman indultak. A versenyt a ceglédi Huszár Bíborka nyerte Flika nevű lovával, a második a piliscsabai Nagy Ivett Fanni lett Szultán nevű lovával, mindketten bejutottak a szilvásváradi döntőbe.

A Huszárgyerek Vágtán az első helyet a szilvásváradi Penzer Kamilla szerezte meg Eger nevű lovával, a második helyen a seregélyesi Róth Bella végzett Cento nevű lovával. Közülük Penzer Kamilla versenyezhet az októberi döntőben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!