Női csizmák szexi kivitelben

Bulvár, 2022.11.18

Ha télen is szeretnénk nőiesek, vonzóak és magabiztosak lenni, érdemes egy hosszú szárú csizma mellett letenni a voksot.

Tengerparton sétáló nő Egy ilyen lábbeli nyújtja az alakot, vonza a tekintetet, és önbizalommal ruházza fel viselőjét a téli hidegben is. Ismerkedjünk meg ezzel a csinos modellel közelebbről!

Magabiztos megjelenés a hidegben is

Egy téli lábbelinek számos feltételnek kell megfelelnie: védenie kell a hideg ellen, nem ázhat át, mégis kényelmesnek kell lennie, és lehetővé kell tennie a biztonságos mozgást. Ez azonban szembemegy a stílusos és divatos megjelenés követelményével. Kivéve persze akkor, ha az egyik, a VIBA cipő webáruház női csizma választékában felfedezhető, hosszú szárú modell mellett tesszük le a voksot.  

Egy hosszú szárú csizma kifinomult, elegáns, figyelemfelkeltő, mégis kényelmes. Ha ráadásul még magas sarkú is, viselőjét a tömegből is kiemeli. Aki azonban fontosabbnak tartja a komfortot és szeretne havas, jeges időben is balesetmentesen járni, válasszon egy lapos sarkú darabot! 

A magas szárú csizmák nem állnak jól mindenkinek. A leginkább azokhoz illenek, akiket alapvetően is hosszú lábakkal áldott meg az ég. Egy kifejezetten hosszú, akár térd fölé élő darab egy alacsony hölgy alakját nemhogy nyújtaná, sokkal inkább összenyomja. Aki azonban olyan szerencsés, hogy bátran viselhet egy ilyen csizmát is, vegye fel farmerrel, szoknyával vagy leggings-szel.  

Választék a magas szárú modelleken túl

A magas szárú modellek mellett a bokacsizmák és a lábszár középig érő csizmák, bakancsok is igen népszerűek. Ezek ugyan a legnagyobb hóban nem túl jók, de a csak kissé csapadékos, hűvös időben megállják a helyüket.

A bakancs még mindig az egyik legvagányabb téli lábbeli típus, amely nemcsak a fiataloknak, de az idősebbeknek is jól áll. A klasszikusnak mondható fekete és barna bakancsok mellett ma már különleges mintákkal rendelkező és meghökkentő színű modellek is felfedezhetők a boltok kínálatában.  

Így válasszuk ki a megfelelő téli csizmát!

A téli csizmák kiválasztása során is fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő méretű darabot. Emellett nem mehetünk el a ruhatárunk összetétele mellett sem. Fontos, hogy olyan cipőt válasszunk, amelyik jól illik a stílusunkhoz, a ruháinkhoz és kényelmes munkába, iskolába és a szabadidő eltöltéséhez is. Ha elegánsabb alkalmakat is rendszeresen látogatunk, érdemes egy elegáns csizmát és egy lazább téli darabot is beszerezni.  

Mivel a tél extra kihívást jelent a lábbelik számára, fontos, hogy csakis egy megbízható, strapabíró márka terméke mellett tegyük le a voksot. Olyan cipőt válasszunk, amely véd a hideg, a csapadék és a szél ellen is, mégis jól néz ki. Egy stílusunkhoz és személyiségünkhöz passzoló, divatos darab jó szolgálatot tesz majd számunkra a tél teljes ideje alatt. Sőt, ha igazán időtálló darabról van szó, akár több szezonon keresztül is hordhatjuk.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!