Okok, amik miatt nem árt új kabátot venned télre

Bulvár, 2022.11.25

Itt az őszi idő, ideje elővenni a meleg dzsekiket, amelyek akár a téli időszakban is hasznosak lehetnek.

Kabát Az ideális női kabát amellett, hogy melegen tart, megvéd a széltől és az esőtől, illetve hótól. De fontos, hogy jól nézzen ki, hiszen a téli alapdarabból az emberek többségének tényleg csak pár darab van a szekrényében. Amennyiben még nem cserélted le az évek óta hordott kabátjaidat, akkor itt van pár jel, hogy ideje lenne újat venned.  

Új szezon, új trendek

Kabátvásárlás esetén könnyű elveszni a rengeteg stílus között, hiszen manapság már megannyi szín és kivitel kapható. Amennyiben számodra is fontos, hogy minden évben az aktuális trendek alapján öltözködj, akkor érdemes szétnézni a Borgo.hu gyönyörű női kabátjai között. Nagy divat a hosszított, derékrészen kötött pufi dzseki, ami amellett, hogy praktikus, igen sikkesen mutat. A steppelt kialakításának hála még hideg időben is kellemes viselet, azonban a karcsúsított szabásvonalaknak, illetve a megkötős derékövnek köszönhetően nőiesek. A fazon ráadásul bőrhatású anyagból készült, így még izgalmasabb.  

Az oversize ingfazonok szintén hódítanak ebben a szezonban. Az úgynevezett shacket fazon igen laza, ennek köszönheti a népszerűségét is. Jól mutat akár egy sportos szettel, akár egy lezser outfittel egyaránt. Jó választás azonban egy csinosabb hétköznapokon, amikor egy kicsit ki szeretnéd magad csípni. Legyen szó kockásról, hosszúról vagy rövidről, ezek a modellek mindig megállják a helyüket.  

Folyamatos áremelkedés, most kell lépni

Várhatsz a vásárlással, de a jelenlegi helyzetben mindig megéri aktuálisan megvenni az adott dolgot. Mivel mindennek az ára emelkedik, így hiába akarsz két hónap múlva újat kabátot venni, az lehet, hogy addigra már kétszer annyiba kerül. Az alapanyagárak megduplázódtak, de a szállítmányozási költséget is a vásárló fizeti meg.  

Senki nem tudja megmondani neked, hogy ennek mikor lesz itt a vége, azonban 2023-ban sem számíthatunk túl sok jóra, így felesleges várnod. Idővel csak egyre drágábban veheted meg azt a kinézett kabátot, amit lehet, hogy most jóval olcsóbban rendelhetnél meg. Ha tehát dzsekire van szükséged, akkor most lépj.  

A kabát mint alapdarab

Itt az ideje egy olyat venned, amely mindenhez jól megy. A kapszulagardrób-koncepció nem véletlenül jött létre, hiszen ennek köszönhetően jóval kevesebb ruhára és kiegészítőre van szükséged. Érdemes olyat beszerezni, amely az őszi-téli szezonra egyaránt jó megoldás és bármilyen szettel jól mutat. A remekül kombinálható alapdarabot letisztult szín- és formavilág jellemzi, így könnyen beillesztheted az alap ruhatáradba. A hideg hónapokban amúgy is aduász lehet egy klasszikus pufi vagy szövetkabát, amelyek akár sportos, akár elegáns viselet esetén jól mutatnak. Ami a színt illeti, a feketével és a bézzsel biztosan nem lőhetsz mellé, de ha nem aggódsz az esetleges kosz miatt, akkor a fehér is szóba jöhet. Szerencsére a trendek között is a letisztultság dominál, így már nincs más feladatod, mint megtalálni a tökéletes kabátot.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!