Októberben is vár a Fun Park Mirnovec

Bulvár, 2019.10.04

A hatalmas tematikus élménypark Zadar mellett hétvégente még októberben is nyitva van.

Fun Park Az élménypark autópályán könnyen megközelíthető: a horvátországi Zadar városától mintegy harminc kilométerre lévő Biograd na Moruban található.

A négy és fél hektáros Fun Park Mirnovec élménypark Horvátország első tematikus parkja. Az összesen 25 attrakciót kínáló vidámpark három, népszerű témát dolgoz fel: a kalózéletet, a vadnyugatot és az űrt. Ezekben a család valamennyi tagja megtalálhatja a korához és ízléséhez passzoló szórakozást, a totyogóktól és szüleiktől kezdve a kamaszokig.

A park egész napos programot kínál, így egy sor büfét és éttermet is terveztek szerencsére, ahol igazi gasztronómiai különlegességek is várnak minket. A parkban egyébként a szokásos csúszó, pörgő, hintázó, hullámzó csodák mellett rendszeresen gyermekprogramok és koncertek színesítik a kínálatot.

A szórakozásnak azonban eléggé borsos az ára: egy négytagú családnak azonban alaposan a zsebébe kell majd nyúlnia, ha egy-egy őszi napot a Fun Park Mirnovecben szeretnének ragyogóbbá varázsolni: utószezonban egy négyfős családi jegy 520 kunába kerül. Ezért a pénzért azonban biztos, hogy komoly mennyiségű élménnyel térhetünk majd haza.

A park terveit az olasz Bauso cég készítette, amely eddig már mintegy 50 hasonló élményparkot hozott létre Törökországban, Oroszországban, illetve Szaúd-Arábiában. A beruházás is hatalmas volt, a Mirnovec cég mintegy 12 millió eurót fektetett a tematikus park építésébe. Ha szeretné kiszámolni, mennyibe fog kerülni az autópályadíj útiköltsége Zadarig, akkor kattintson ide: Útiköltség kalkulátor
(Webrádió)

Galériánk

Fun Park Fun Park Fun Park Fun Park
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!