Otthon is közel a természethez az erdei falmatrica szettekkel!

Bulvár, 2021.06.23

Eredendően minden gyermek imádja a természetet és az állatokat. Ahhoz, hogy ez a későbbiekben is megmaradjon, és a gyermekünk tisztelje az őt körülvevő világot, állatokat, mi, szülők tehetünk a legtöbbet.

Stickme Folyamatosan biztosítanunk kell gyermekeink számára azt az élményt, amit a természet és az ott lakó élőlények közelsége jelent.

A StickMe Collection hazai falmatricagyártó cég legújabb falmatricacsaládja az Erdei falmatrica szett, amely az otthonotokba hozza a természetet, az erdők susogó hangulatát, az erdei állatok derűs jelenlétét.

Melyiket válasszam?

Amikor egy baba- vagy gyerekszobának meg szeretnénk változtatni a stílusát, vagy fel szeretnénk dobni valamivel, sok szülőnek vagy gyerkőcnek van már konkrét elképzelése. Viszont vannak olyanok is, akiknek abszolút nincs ötletük, a gyerek meg még kicsi, nekik javasolt a StickMe Collection falmatricáinak böngészése, hogy inspirálódjanak.

Az erdei falmatricák bőséges kínálatának darabjaival nem lehet melléfogni. Az állatos vagy erdei környezetet ábrázoló matricákat a kisfiúk és kislányok egyaránt kedvelik, a szettek mindegyik darabja tökéletes dísze lesz a szobának!

A róka, a medve és a szarvas

A családi cég műhelyében a legrégebbi állatos falmatrica a rókás szett, amely azóta is folyamatosan a családok kedvence. A StickMe Collection webáruházában egy konkrét színkombinációval látható, de mivel a cég bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, gyártottak már piros és szürke rókákat is.

A szett a rókán kívül tartalmaz süniket és gombákat is. A falmatricák német, prémium minőséget képviselnek és 24-féle színben érhetők el. Újabb állatos falmatricák a medvés és a szarvasos, amelyek fenyőfákat is tartalmaznak, szintén választhatók bármilyen színben.

Őszi erdei hangulat állatokkal

Az előzőeknél még összetettebb, így még több kombinálására ad lehetőséget az őszi erdei falmatrica szett. A rókás szetthez képest nemcsak rókafejeket, hanem lompos farkú, egész rókákat, valamint mókusokat, makkokat és különböző fajtájú leveleket is tartalmaz.

A színeket itt is te válogathatod ki, és minden falmatricaszett darabot úgy rendezhetsz el a szoba falán, ahogy számodra az a legkedvesebb.

Az adott falmatricák egyes darabjainak a mérete a termékleírásban található meg. A matricák felhelyezése nem igényel szakértelmet, a szettek átvivőfóliát is tartalmaznak, amelynek segítségével a falmatricák felragasztása gyors, egyszerű és buborékmentes.

Fontos, hogy a falfelület tiszta, sima, porózusmentes legyen. Zsíros, szennyezett, rosszul alapozott falon a matricák felragasztása nem ajánlott, az ebből eredő hibákért a cég nem tud felelősséget vállalni.

Megrendelés folyamata

Amilyen egyszerű a matricák felhelyezése, olyan egyszerű maga a megrendelés menete is. A legtöbb falmatricaszettet már maga a cég is több különböző színkombinációban tette fel az oldalára, de természetesen ha ettől eltérő az igényetek, akkor azt jelezzétek a Megjegyzés rovatban! Jó böngészést kívánunk!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!