Otthoni műkörmös szettel készített manikűr?

Bulvár, 2021.04.18

Időről időre mindenkinek szüksége van arra, hogy egy kicsit bezárkózzon az otthonába. Ilyenkor jólesik egy kis énidőt tartani.

UV-lámpa Készíteni egy finom ebédet, kellemes zene mellett venni egy nagy, habos fürdőt és csak lazítani, nem igaz Hölgyeink?! A nap befejezéseként akár a manikűrödet vagy pedikűrödet is elkészítheted, ám ehhez egy otthoni műkörmös szettet kell beszerezned.

Mik tartoznak a szettbe? Mi az, amire csak a professzionális manikűrösöknek van szüksége és mi az, amit neked is feltétlenül be kell szerezned? A következőkben mindenről szó fog esni, tarts velünk Te is!

Mielőtt bármibe is belekezdenél!

Ne feledd, csupán akkor lehet eredményes a manikűrkészítésed, ha némileg kikupálod magad. Nyugi, nem arra kérünk, hogy tanuld meg, hogyan kell a különböző műkörmös technikákat használni! Ám érdemes lehet a neten egy-két videót megnézned azzal kapcsolatban, hogy a profik hogyan készítik saját körmeiket.

Ha ezzel megvagy, nem feledkezhetsz meg az inspirálódásról sem. Sok lehetőséged van rá, hogy nézelődj, hiszen a social media egyik legnagyobb előnye, hogy mindenki feltöltheti rá saját kreálmányait, ezzel inspirálva másokat.  

Ha már tudod, mit szeretnél, jöhetnek az eszközök!

Egyértelmű, hogy ahhoz, hogy szép körmöket készíts, körömlakkra lesz a leginkább szükséged. Világosabbra, sötétebbre egyaránt. Arra azonban ügyelj, hogy ha a munkahelyed megkíván egy adott öltözködési módot, ahhoz gyakran tartozik szabály a körmökre is. Ha nem, akkor csupán a rikító, neon körmöket tedd félre a nyaralásig. Ha pedig szigorúak a szabályok, akkor se aggódj, a francia manikűrt is lehet izgalmassá tenni, például ha a fehér és matt színt elválasztja egy színes csík.

A géllakk minden manikűrös eszköz közül a legfontosabb, hiszen ezzel festheted szépre a körmeidet. Ne feledd azonban, hogy ezek nem száradnak meg maguktól! Itt lép színre a másik fontos kiegészítő, ami az otthoni manikűr elkészítésekor elengedhetetlen. A LED lámpa fénye alatt percek alatt száradnak meg a rétegek. A szép manikűrhöz több réteget is kenj fel! A géllakk acentonban fürdőzve képes leoldódni a körmeidről.

Professzionális eszközök, amelyekkel meg kell tanulnod bánni!

Egy igazi műkörmösnek természetesen külön asztali lámpája, körömcsiszolója és néhány egyéb kelléke is van, amelyeket időről időre sterilizál egy erre kialakított különleges eszközzel. Utóbbira neked nem lesz szükséged, hacsak nem tervezed az egész szomszédságnak Te csinálni a manikűrjét.

A különböző eszközökkel és lakkokal való kísérletezésre érdemes a lábkörmeidet használni! Így ameddig gyakorlod a technikákat, tudsz úgy gyakorolni, hogy a bénázást elrejted a világ kíváncsi szemei elől.

Mire vársz még? Szerezz be te is mindent, és készíts olyan körmöket, amelyekre mindenki irigy lesz!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!