TV műsor

Petrik Tamás nyerte Vicces nevű lovával a Csemői Elővágtát

Bulvár, 2021.07.25

Petrik Tamás, a 2017-es Nemzeti Vágta győztese nyerte a Csemői Elővágtát Vicces nevű lovával. A kishuszároknál első helyen Nagy Regina végzett, aki Felsőpakonyt képviselte - tájékoztatta Zajzon András szervező vasárnap az MTI-t.

A szombati elővágtán másodikként Őcsény lovasa, Kovács Levente, harmadikként Látrány lovasa, Kövesdy Zsolt végzett, a negyedik helyezett Bak Edina lett, aki Ajak települést képviselte - mondta Zajzon András.

Petrik Tamás 2017-ben már megnyerte a Nemzeti Vágtát, régóta lovagol, díjugratásban és távlovaglásban is versenyzik, több szakágban kipróbálta már magát, a lovas szakmában öreg motorosnak számít - tette hozzá.

A Kishuszár Vágtát Nagy Regina Baronesz nevű lovával nyerte meg, a második helyen Juharos Jadviga végzett, aki Bodonyt képviselte, míg a harmadik helyezett Szalafő lovasa, Fekete Emma lett.

Zajzon András kiemelte: Csemő új helyszínként csatlakozott idén a Nemzeti Vágta versenysorozatához. A felnőttek közül mind a négy döntőbe jutott lovas, a kishuszárok közül pedig az első három helyezett vesz részt az októberi Nemzeti Vágtán.

A felnőtteknél tízen szálltak versenybe a csemői előválogatón, nagyon erős volt a mezőny - mondta, hozzátéve: a kishuszároknál tizenhárman indultak.

A Nemzeti Vágta idei elővágta-sorozata június 19-én kezdődött a Vajdasági Vágtával és szeptember 18-án zárul a Hevesi Vágtával. A Nemzeti Vágta október 2-án és 3-án lesz Budapesten a Hősök terén.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!