Profiktól, kezdőknek - Hogyan ne hagyd, hogy átverjen egy online sportfogadás oldal

Bulvár, 2021.10.01

Bár sokan szeretnek az áldozat szerepében tetszelegni, mi azért azt szeretnénk elérni, hogy olvasóinknak ne legyen ebben élménye.

Ennek céljából íródott meg jelen cikkünk, melyben hasznos tippeket és trükköket szeretnénk bemutatni. Ezen tanácsainkat megfogadva könnyedén elkerülheted, hogy hasznot húzzanak bizonytalanságaidból a szerencsejáték oldalak, illetve könnyedén felismerheted majd, ha épp hülyének akar nézni egy-egy online bukméker.

Tarts tehát velünk tananyagunk során, melynek végére érve bízunk benne, hogy bátrabban és magabiztosabban bújhatod a legkülönfélébb online szerencsejáték oldalak ajánlatait. Az onlinesportfogadás.com oldala szerint azok az oldalak tekinthetőek megbízhatónak, akik részletes tesztelésen estek át, és minden szempont szerint megfelelőnek és biztonságosnak bizonyultak. Na de melyek is ezek a szempontok? Ezt fogjuk bemutatni a következő néhány bekezdésben.

Ne hagyd magad átverni - Milyen szerencsejáték engedéllyel rendelkezik a fogadóiroda?

Az első, és talán legfontosabb szempont, hogy az online sportfogadás oldal, amire regisztrálsz, rendelkezzen valamilyen szerencsejáték engedéllyel. Az online szerencsejáték iparban a legnépszerűbb engedélyeket a Curacaoi Szerencsejáték Hatóság (Curacao eGaming Authority), illetve a Máltai Szerencsejáték Hatóság (Malta Gambling Authority) szerveinél lehet bejegyeztetni. A legtöbb online kaszinó és fogadóiroda náluk regisztráltatja magát.

Ezek a licencek biztosítják a játékosok jogainak érvényesülését. Hogyha van az adott online sportfogadási oldalnak ilyen licence, akkor biztos lehetsz benne, hogy a nyereményeid ki lesznek fizetve, a pénzügyi helyzeteddel nem fog tudni visszaélni senki sem. Ha bármilyen jogosulatlanságot tapasztalnál, akkor a fent említett szerveknél tehetsz panaszt, akik ki fogják vizsgálni az ügyedet.

A biztonsági óvintézkedésekről - Megadhatod-e az adataidat?

Szintén a biztonságoddal és a jogaiddal kapcsolatos szempont az adatvédelem fontossága. Minden sportfogadás oldal használ sütiket, ez egy tény. Hogyha az oldal legalján nem találsz semmi infót a cookie policy-vel kapcsolatban, akkor már kezdhetsz gyanakodni. Szintén intő jel lehet, hogyha az adatvédelmi nyilatkozat nem található meg a főoldalon. Az adataid ugyanis a legnagyobb értéked, amivel jó, ha nem élnek vissza a szolgáltatók. Ne hagyd nekik!

A 21. Században a legnépszerűbb titkosítási csatornák a Secure Socket Layer (SSL) rendszerén keresztül történnek. Ez a rendszer biztosítja, hogy az adataid úgy legyenek titkosítva a szolgáltató és az eszközöd között, hogy azokat harmadik, külső fél ne törhesse fel és sehogy se szerezhesse meg. Ennek köszönhetően érezheted biztonságban a pénzügyi és a személyes adataidat egyaránt.

Olvass figyelmesen - Légy tisztában az általános szerződési feltételekkel

Regisztráció előtt érdemes átlapozni az Általános Szerződési Feltételeket. Ezen az oldalon találhatod az oldal legfontosabb szabályait. Itt rögzítik, hogy mi minden áll jogában az oldalnak, mire használhatják fel az adataidat és milyen sozlgáltatásokra számíthatsz, amíg az oldal szolgáltatásait veszed igénybe. Szintén itt találhatóak a megkötések is. Ezek közül a legalapabb a kor szerinti megkötés, azaz az, hogy 18 éven aluliak számára tilos fiókot regisztrálni az oldalon.

A területi megkötés a másik fontos info, amire érdemes odafigyelni. Bizonyos oldalak korrekt módon regisztrálni sem engednek, ha olyan országból próbálod elérni az adott fogadóirodát, ahol az be van tiltva. A kevésbé korrekt oldalak sajnos nem játszanak ilyen tisztán. Vannak oldalak, amelyek engednek regisztrálni akkor is, ha ezt nem tehetnéd meg. A pénzedet szívesen fogadják majd. Ez akkor lesz kellemetlen, mikor kifizetésért jelentkezel. Azt ugyanis hagyni fogják, hogy a sportfogadás számládra befizetéseket intézz. Csak akkor lesz belőle problémád, mikor a kifizetésekért jelentkeznél. Akkor hirtelen fontossá válnak majd a szabályok.

Ne adj lehetőséget - Olyan eseményekre fogadj, amiket ismersz is!

Az online sportfogadás oldalak másik nagy trükkje, amikor folyamatosan próbálnak beetetni. Hogyha rengeteg promóciós ajánlattal látnak el, annak örülj, az jó. Azzal növelheted a számládat hiszen pont hogy Te tudod kihasználni ezeket a lehetőségeket. Ha viszont ezek nem ismert ligákra érkeznek, hanem csak arra buzdítanak, hogy általad teljesen ismeretlen bajnokságok nem is ismert csapataira fogadj, akkor kezdhetsz gyanakodni.

Neked az az érdeked, hogy olyan ligákra és olyan csapatokra, olyan eseményekre fogadsz, amelyről szinte mindent tudsz. Minél több információ birtokában állsz, annál jobban csökkented a ház előnyét. Értelemszerűen, minél kevesebb infóval rendelkezel, annál jobb esélyeket hagysz a fogadóirodának arra, hogy ők nyerjenek, ahelyett hogy te nyernél.

Ne fogadj huszadrangú ligák ismeretlen csapataira. Csak akkor fogadj, ha minden lehetséges információt sikerült beszerezni az adott eseménnyel kapcsolatban. Bánj felelősségteljesen a pénzeddel, különben akár el is égethetnéd a kemencében. Annak pedig pont ugyanannyi értelme lenne, mint ismeretlen eseményekre fogadni. Ne hagyd magad becsapni!

Tudj meg mindent a fogadóirodákról - Olvass véleményeket,értékeléseket is!

A fentebb ismertetett pontok a legfontosabb ismérvei egy-egy online sportfogadás oldalnak. Ezeket magadtól kikutatni - főleg kezdő játékosként - nehézkes, és rendkívül időigényes lehet. Vannak azonban oldalak, amelyek segítenek elvégezni helyetted a piszkos munkát. Ezek közé tartozik például az onlinesportfogadás.com oldala is.

Itt számos online fogadóirodáról olvashatsz pontos, részletes és hiteles tájékoztatót. Objektív módszerekkel mutatják be a világ leghíresebb oldalait, melyek Magyarországról is legálisan elérhetőek. Ha egy új online sportfogadás oldalt keresel épp, akkor ajánljuk, hogy csekkold le őket. Veszteni valód nem igazán van!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!