Sikerkalauz a magyar társkeresőkhöz

Bulvár, 2020.04.13

Hogy induljunk neki egy társkereső adatlapnak? Mennyit mutathatunk meg személyiségünkről? Miről kellene beszélgetnünk? Ezernyi kérdés merül fel, mikor egy társkereső felületre érkezünk.

Cupydo.hu Gyakorlatban használható támpontokat szeretnénk nyújtani cikkünkkel, hogy jókedvű, önazonos és eredményes legyen a párválasztásod! 

Nincs titkos gomb

Bár sokan szeretik az azonnali megoldásokat, az elején szögezzük le, egy kapcsolatba energiát kell tenni a társkeresőkön is pont úgy, mint az életben. A regisztráció után ahelyett, hogy hátradőlnél, inkább olvasd el, mit tehetnél a párra lelés érdekében! És persze regisztrálj egy szuper társkeresőre, ahol megtalálhatod álmaid párját. Ilyen a CUPYDO online társkereső oldala, ahol számos párkeresővel ismerkedhetsz meg.  

Tökéletes adatlap

Nézőpont kérdése, mi számít jó adatlapnak, hisz a lényeg, hogy a megfelelő társat segítsen bevonzani. Egy viszont biztos. Ha hiányosan töltöd ki az adatlapod, akkor hátránnyal indulsz a társkeresés labirintusában. Tehát ülj le a kávéddal vagy kedvenc italoddal, és jól átgondoltan, őszintén töltsd ki minden sorát az adatlapnak. Azért eláruljuk, van, ami még a kitöltetlen résznél is rosszabb. Ilyen, a “majd élőben megismersz, itt nem tudom elmondani” mondatok. Mert ez még csak nem is üres mező, hanem valójában negatív információ magadról. A kitölthető karakterszámra tekints lehetőségként, melyet célszerű maximálisan kitölteni.  

Az ideális kép

Válassz éles, jó minőségű, maximum pár hónapja készült fotókat a bemutatkozásodhoz. Manapság annyira szuper telefonok vannak, hogy ez igazán nem lehet probléma. Mindemellett persze fontos a lényeg, vagyis te magad. Látszódj a képeken, mert ha oldalról, hátulról, hatalmas napszemüvegben, sapkában és egyéb rejtőzködő megoldásokba burkolózva mutatkozol, akkor a legtöbb társkereső bizalmatlan lesz.  

Légy jelen, legyél aktív

Már önmagában előnyhöz juttat, ha mindennap belépsz a társkeresőre, mert a keresési listában előbb fogsz megjelenni. Persze emellett a legjobb, ha jelen vagy. Azaz aktivitást mutatsz, lájkolsz, megnyitsz profilokat, amelyek tetszenek. Olyan ez, mint bármely társaság az életben. Ha csak benézel valahova, sokkal kevesebb lehetőséged van megtalálni az igazit, mintha órákon át az adott helyen tartózkodnál, beszélgetnél, ismerkednél.  

Az üzenetküldés a kulcs

Nincs nagyszerűbb és a cél érdekében jobb dolog, mint a levelezés. Vedd fel a szimpatikus emberekkel a kapcsolatot, és kezd el a beszélgetéseket. Hogy kiknek írj? Mindenkinek, aki tetszik a képek és írottak alapján, és ahol érzed, már ránézésre szívesen találkoznál vele.  

Ne kövesd el azt a hibát, hogy leragadsz egy valakinél, sokáig levelezel vele - miközben senki mással -, majd mégsem jut találkozóig a dolog. A párhuzamos beszélgetésekkel nincs semmi probléma. Mikor rálelsz az igazira, és elkezdesz egy kapcsolatot, bőven ráérsz akkor kiszállni a többi beszélgetésből.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!