Szerencsejáték Zrt.: hatékonyabb lett a sorsjegyértékesítő rendszer a karitatív hálózatban

Bulvár, 2022.01.20

Biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tette sorsjegyértékesítő rendszerét karitatív hálózatában a Szerencsejáték Zrt.

Megváltozott munkaképességű dolgozóik már online kezelhetik készleteiket - közölte a Szerencsejáték Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A cég 2003 óta vezető szerepet tölt be a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása területén, ennek keretében elhelyezkedési lehetőséget biztosít hallássérült, mozgáskorlátozott, továbbá egészségkárosodott munkavállalóknak a karitatív sorsjegyértékesítő hálózatán keresztül - írták.

A zrt. a Spanyol Látássérültek Nemzeti Szervezete után Európában másodikként fejlesztette karitatív sorsjegyértékesítő hálózatának eladási rendszerét digitális értékesítéssé - jelezték.

Kifejtették: az érintett munkavállalók a rendszerre csatlakozva már online kezelhetik készleteiket, ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett az értékesítésre fordítható idő, és lehetőségük nyílik a nyeremények biztonságosabb és magasabb nyereményhatáron belüli beváltására is. Az átállással az értékesítés gyorsabbá vált, a belső kommunikáció pedig hatékonyabbá - tették hozzá.

Jelenleg 160 megváltozott munkaképességű munkatárs dolgozik értékesítőként 72 település több mint 110 értékesítő helyén - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!