Top 5 női felsők, melyek az évszak elengedhetetlen darabjai

Bulvár, 2020.03.18

Vége az ünnepi szezonnak, a karácsonyi és szilveszteri partik ideje véget ért.

Sojo1 Itt az idő a nagy téli leárazások alkalmával felfrissíteni egy kicsit a ruhatárat. Mivel a tél még legalább két hónapig tart, a tavaszra várni kell, célszerű továbbra is olyan ruhadarabokat beszerezni, melyek nemcsak divatosak, de kényelmesek is és kellő mértékben kibírjuk őket használni a téli illetve akár a tavaszi szezonban is. Amire ilyenkor nagy szükséged lehet az nem más, mint egy női felső. A mintás hosszú ujjú felsők a reneszánszukat élik, és ha te is szívesen kibővítenéd a gardróbodat, látogass el a SOJO oldalára, ahol számos szexi női felső, póló, ing illetve mintás hosszú ujjú felső közül válogathatsz. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Rendkívül divatos most az állat mintás hosszú ujjú felső, mely közül talán a legkedveltebb a leopárd mintás. Szuper viselet farmernadrággal, szoknyával, körömcipővel vagy akár sportcipővel is. Mivel a barna, illetve fahéj szín sokszor megjelenik az idei téli kollekcióban, ezzel a darabbal garantáltan kitűnsz a tömegből.

Egyre inkább igaz az őszi-téli szezonra, hogy a komor, sötét színek elvesztik preferenciájukat. Helyükbe az élénk színű női felsők lépnek. Ismét népszerű a 80-as, 90-es évekre emlékeztető farkasfog mintázat, mely néhány élénk színnel kombinálva, ütős megjelenést kölcsönöz viselőjének. Milyen női felső nem hiányozhat a te szekrényedből sem? Naná, hogy a kockás mintás hosszú ujjú felső. Minden hideg évszakban kedvelt ruhadarab, többféle színösszeállításban elérhető és nyugodtan kijelenthetjük azt, hogy ez a női felső bizony mindenkinek jól áll.

Minden évszakban szuper választás egy virágmintás hosszú ujjú felső, melyet viselhetünk önmagában, blézer vagy akár egy kardigán alatt is. Bármikor és bármivel hordható. Része lehet akár a sportos, akár az elegáns viseletnek. Ki ne szeretne egy olyan női felsőt a ruhatárába, amelyet éppúgy bátran felvehet egy bevásárláshoz, mint a barátokkal egy esti aperitivhez?!

Ha már nagyon eleged van a hideg időből és szeretnél egy kicsit a tavaszra és annak frissességére hangolódni, el ne szalaszd a csodás levélmintás hosszú ujjú felsőt. A több színben kapható fiatalos ruhadarab, segít átvészelni a hideg tél sokszor szomorkás napjait.

Mint láthatod a SOJO minden igényt kielégítő kínálattal rendelkezik, ahol te is megtalálhatod a számodra ideális női felsőt hihetetlenül kedvező áron.
(Webrádió)

Galériánk

Sojo1 Sojo1 Sojo1
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!