Újranyitott a Fagus Hotel Sopronban

Bulvár, 2022.08.07

Két évig tartó felújítást követően augusztus elején újranyitott a Fagus Hotel Conference & Spa a soproni Lővérekben - tájékoztatta a tulajdonos és üzemeltető Adventor Hotels az MTI-t.

A hotelt 2003-ban építették, majd 2016-ban bezárták. Tulajdonosváltás után a felújítás 2020-ban kezdődött, felújították a szobákat, a wellness-részleget, megújult a szaunavilág és a konferenciatermek is.

Az MTI érdeklődésére a cég közölte: a teljes felújítás 4,5 milliárd forintba került, ebből 2 milliárd forint a Kisfaludy turisztikai fejlesztési program támogatása volt.

A Fagus Hotel 2022 augusztusi újranyitásának első hetében a vendéglétszám meghaladta a kétszázat.

Kiemelték, hogy a 144 szobás, négycsillagos hotel a hazai és a külföldi vendégekre egyaránt számít, elhelyezkedése miatt különösen kedvelt az osztrák és német, valamint a szlovák és cseh vendégek körében.

A közleményben Sáfrány Tamás, az Adventor Hotels ügyvezető igazgatója ismertette, nemcsak felújították a hotelt, hanem új szolgáltatásokat is kínálnak az épületben, amelyek közül kiemelkedik a wellnessrészleg, emellett az étterem befogadóképességét is bővítették.

Az Adventos Hotels szállodaüzemeltető és ingatlanfejlesztő cég portfóliójába tartozik a Fagus Hotel mellett az idén őszre teljesen megújuló bükfürdői Greenfield Hotel Golf & Spa, valamint a keszthelyi Hotel Sirius, amelynek átadása jövő nyáron várható.

A cég közel kétszáz embert foglalkoztat, amelyből hetven a Fagus Hotelben dolgozik.
(MTI)

Címkék

Fagus Hotel Sopron Újranyitás Fagus Hotel Conference & Spa
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!