Váljon az Adriai-tenger kalandos utazójává

Bulvár, 2019.10.24

Ki ne ismerné az Adria vidékét és az Adriai-tengert? Vagy ki nem volt még életében legalább egyszer Horvátországban? Valószínűleg mindenki. Van olyan is, aki rendszeresen az Adrián nyaral.

Az Adria - a szabadságolók szívügye

Ki ne ismerné az Adria vidékét és az Adriai-tengert? Vagy ki nem volt még életében legalább egyszer Horvátországban? Valószínűleg mindenki. Van olyan is, aki rendszeresen az Adrián nyaral. Hiszen az ország nagy kiterjedésű és biztosan vannak olyan helyek, amelyet még nem látott, vagy nem fedezett fel. Olyan helyeket, amelyeket saját szemünkkel csupán egy jachtról vagy vitorlásról láthatunk. Lehet, hogy eddig a tengernél töltötte a szabadságát és a tengerparton töltődött fel új energiával, de ha kalandok után vágyik, ne csak a napozást válassza, hanem feszítse ki a jachtja vitorláit és induljon el új felfedezések és kalandok után.

A tengerek királynői

Nem a tengerészeket évszázadokon át csábító szirénekre gondoltunk, hanem az Adria békés vizeit szelő vitorlásokra, amelyek minden évben turisták százait viszik el olyan helyekre, amelyekről sokan csak álmodnak. A horvátok mesterei a kiváló szolgáltatásoknak, amelyeknek egyike a vitorlások bérbeadása, és rendkívül nagy iránta az érdeklődés. Ha Ön is szeretne egy nagyszerű tengeri kalandban részt venni, előre le kell foglalnia egy vitorlást vagy jachtot, mert rendkívül kelendők. És ki ne vágyna arra, hogy hajóskapitány legyen a tengerek királynőjén?

A kedvelt jachtunk

Tenger, part, napfény, látványosságok, műemlékek - mindezek vonzanak minket évről évre. Sokan már ősszel, vagy télen kiválasztják a nyári szabadságukat annak érdekében, hogy egyrészt pénzt takarítsanak meg ezzel, másrészt pedig, hogy minden szükséges dolgot előre bebiztosítsanak a szabadsághoz. A fentiekben említettük, hogy ha valaki Horvátországban hajót szeretne kölcsön venni, előre foglalja azt le és alaposan tanulmányozza át a bérlés összes feltételeit. Horvátországban a jachtok bérbeadása rendkívül kedvelt, és számos turista éppen ezekért a szolgáltatásokért látogat el az országba. Ha Ön is közéjük tartozik, ne várjon az utolsó pillanatig és már most rendelje meg álmai hajóját, amellyel az Adriai-tenger minden zugába eljuthat.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!