Vizes vb 2022 - A FINA nagykövetei oktatták a Darnyi Úszóiskola növendékeit

Sport, 2022.06.16

Az egyaránt háromszoros olimpiai bajnok holland Ranomi Kromowidjojo és amerikai Anthony Ervin csütörtökön oktatóként vett részt a Darnyi Tamás Úszóiskola edzésén a Császár-Komjádi Sportuszodában.

Vizes vb 2022 - A FINA nagykövetei oktatták a Darnyi Úszóiskola növendékeit A pénteken kezdődő magyarországi vizes világbajnokság apropóján megtartott különleges foglalkozás elején kiderült, hogy Kromowidjojo magyarul tudja az összes úszásnemet és távot, Ervin pedig részletekbe menően elmagyarázta minden úszásnem legfontosabb tudnivalóját a fiataloknak, akik nagy érdeklődéssel hallgatták a vizes sportágak nemzetközi szövetségének (FINA) nagyköveteit.

Az is kiderült, hogy a Darnyi-tanítványoknak is nagymedencés versenyük lesz hamarosan, és néhányan már megfogalmazták maguknak célként, hogy olimpiai bajnokok legyenek, mint 1995-ben alapított úszóiskolájuk névadója.

A négyszeres olimpiai aranyérmes Darnyi Tamás szokásához híven ezúttal is szerényen a háttérbe húzódott, és elmondta, a rendhagyó edzésen szakosztályuk legjobb, legígéretesebb növendékei vesznek részt, akik számára nagy élmény a rangos vendégek szerepvállalása.
(MTI)

Galériánk

Vizes vb 2022 - A FINA nagykövetei oktatták a Darnyi Úszóiskola növendékeit Vizes vb 2022 - A FINA nagykövetei oktatták a Darnyi Úszóiskola növendékeit
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!