2021-es kertibútor-kollekció a Jakubi.hu-nál

Gazdaság, 2021.04.18

A jó idő beköszöntével a nappali élettér mindenhol megnövekszik a terasz vagy az erkély nagyságával. Ahol rendelkezésre áll egy kis plusz terület, oda ki lehet ülni játszani, napozni, beszélgetni.

Kerti bútor
A nyár egyébként is a kint töltött szabadidőé, amihez egy kényelmes ülőgarnitúra szükséges, amin az egész család kényelmesen helyet foglalhat, vagy igény szerint közösen étkezhet. Kerti bútort különféle méretben, elrendezésben, anyagban és színben vásárolhatunk ízlésünknek, pénztárcánknak megfelelően. Ugye Önnek is van kedvence?

Dizájnos kerti bútorok

A kerti ülőgarnitúrákkal szemben elsődleges elvárás, hogy anyaguk vízálló, könnyen takaríthatók és kis súlyuk révén könnyen mozdíthatók legyenek. Éghajlatunk ugyanis megköveteli a téli tárolást, mert hiába készül strapabíró anyagból a szerkezet, a fagyot nem tűri jól egyik konstrukció sem.

A legismertebb modellek fém, fa vagy karbantartásmentes műanyagok kombinációjából állnak. Minden garnitúra kopásálló huzattal ellátott tartós díszpárnákat tartalmaz, amelyek kényelmessé teszik a rajtuk való ücsörgést.  

Az időjárásálló bútordarabok ötvözik a kültéri funkcionalitást a kényelemmel. A szabad terület nagyságától függően a nappali berendezéséhez hasonlóan kell megtervezni a kerti ülőgarnitúrát is, csak ide nem médiaszekrényt, hanem kerti grillezőt meg napozóágyat kell beszerezni.

Rengeteg különböző forma és szín közül választhatunk. A nagyobb sarokkanapétól a fekvőfoteles kanapéig, illetve a kisebb kerti szettekig világos és sötét árnyalatban is széles a választék. Alacsonyabb lábtartóval és étkezőasztallal kombinálva könnyed légkört teremthet velük a kertjében vagy a teraszon.

A Jakubi.hu kínálatában biztosan megtalálja az ízlésének megfelelő kerti bútort. A többszemélyes kanapék mellé párnázott vagy lerakóasztalként is használható lábtartó, fotel és asztal javasolt, így kényelmes kerti étkező is kialakítható.  

Kerti bútort a Jakubi.hu-tól

A lakberendezési tárgyak kereskedésével foglalkozó áruház széles kerti kínálatában elsősorban megfizethető árú, karbantartást nem igénylő műrattan bútorok és ülőgarnitúrák találhatóak. Ha nincs hely kanapé elhelyezésére, legalább egy kényelmes padot helyezzen el az erkélyen. Fedezze fel változatos ülőgarnitúráikat és kerti asztalaikat, karfás székeiket, amiket kedvező árú szettben is megvásárolhat.  

A stílusos, UV sugárzásnak is ellenálló műrattan bútorszettek maximális kényelmet nyújtanak. A természetes rattanfonás inspirálta mintázat tartós, erős vízsugárral tisztítható. Nem ül meg benne a víz, így egy könnyed nyári zivatar után gyorsan használatba vehető. A luxusminőségű hátpárnák szintén tartós, struktúrszövött poliészter huzattal rendelkeznek, amik gyorsan száradnak. Ettől függetlenül ajánlott használaton kívül elpakolni vagy letakarni őket, hogy azonnal rá lehessen huppanni.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!