A BDPST Group két osztrák síszállodát értékesített

Gazdaság, 2023.01.24

A BDPST Zrt. értékesítette Ausztriában két síszállodát tulajdonló és üzemeltető vállalatát - közölte a BDPST Group kedden az MTI-vel.

A vételárat nem hozták nyilvánosságra.

A muraui sírégióban található 43 szobás Hotel Alpenblicket és a 91 szobás Relax Resort Hotel Kreischberget a Peter's Consulting Kft. vásárolta meg, amely február 1-jével veszi át a szállodák üzemeltetését.

A két szálloda értékesítése a BDPST Group hosszú távú startégiájába illeszkedik, amelynek további lépése, hogy a tervek szerint az első negyedévben megjelenik a magyarországi szállodapiacon a cégcsoport egységes ernyőmárkája, a Botaniq Collection.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a BDPST Groupnak több jelentős fővárosi hotelfejlesztése is folyamatban van, 2023-ban több hotel nyílik meg a cégcsoport üzemeltetésében. Átadják például a Hotel Dorothea épületegyüttesét, megnyílik a BOTANIQ Budai Klub is, és elkezdődhet a Gellért Szálló felújítása is.

A 2015-ben alapított BDPST Group dinamikusan növekvő tőkebefektető cégcsoport, amely befektetéseket menedzsel a turisztikai ingatlanpiacon, a pénzügyi szektorban és a logisztikai területén.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!