A Delta Systems Kft. nettó eredménye meghaladja az egymilliárd forintot

Gazdaság, 2022.09.21

A Delta Technologies Nyrt. elfogadta a Delta Systems Kft. éves beszámolóját, a cég nettó eredménye várhatóan meghaladja az 1 milliárd forintot - közölte a vállalat előzetes adatok alapján a tőzsde honlapján szerdán.

Közölték: a cég frissített csoportszintű árbevétele, a társaság fennállása óta rekordszinten alakul és várhatóan eléri a 26,6 milliárd forintot.

Az elfogadott beszámolók alapján előzetesen kalkulált csoportszintű árbevétel több mint 600 millió forinttal meghaladja a májusi pozitív profitwarning jelentésben szereplő adatot. A tájékoztatás szerint az árbevételi terv felülteljesítése miatt valószínűsíthető, hogy mind az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény), mind az EBIT a módosított pénzügyi célokban ismertetett tartomány felső határát átlépve jobban alakul.

A Delta Technologies Nyrt. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett informatikai vállalat. A 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a Delta Systems Kft. vezető magyar rendszerintegrátor cég. A Delta Technologies részvényeit a BÉT-en a standard kategóriában jegyzik; árfolyamuk egy éven belül 33 forint és 76,8 forint között változott.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!