A felvett kölcsön folyósítását felgyorsító Instant Szolgáltatás

Gazdaság, 2020.01.28

Mekkora hozzáadott értékkel bírna, ha az általunk igényelt kölcsönhöz akár néhány órán belül hozzáférnénk, ráadásul még a lakásunkból sem kellene kilépni érte? A MobilON kölcsön mellett igényelhető Instant Szolgáltatás keretei között mindez könnyedén megvalósulhat.

Provident
Ebben a cikkben a konstrukció jellemzőit, az igénylésének a feltételeit, valamint a belőle származó előnyöket fogjuk részletezni.

Pontosan mi is az az Instant Szolgáltatás?

Egy külön díj ellenében igénybe vehető kiegészítő funkció, amely a MobilON kölcsön mellett számít választható opciónak. Azt a célt szolgálja, hogy a lehető leggyorsabb időn belül hozzáférhessünk a szükséges pénzösszeghez. Emellett van még egy plusz jellemzője is az Instant Szolgáltatásnak. Míg normál esetben banki átutalás formájában történik meg az igényelt kölcsön folyósítása, addig ezzel a kiegészítő megoldással készpénzes formában kapjuk meg a bankjegyeket. Ezek a különleges jellemzők pedig több szempontból is előnyökhöz juttatnak minket.

Milyen előnyei vannak az Instant Szolgáltatásnak?

A fentiekből már minden bizonnyal sejthető, hogy az egyik legfontosabb előny a gyorsaság. Mivel az Instant Szolgáltatás keretei között akár az igénylés napján is folyósításra kerül a szükséges pénzmennyiség, ezért a forráshoz jutás egyik leggyorsabban megvalósuló opciójának számít. Szintén kiemelt előnyként érdemes megemlítenünk a kényelmet is. Már a MobilON kölcsön igénylése is teljesen online történhet, az Instant Szolgáltatással pedig egyenesen házhoz jön a pénz. Az opció igénylésével ugyanis nemcsak a kölcsönszerződés megkötése történhet meg az otthonunkban. A pénzintézet illetékes munkatársa pozitív hitelbírálat esetében nemcsak a szükséges papírokat hozza el nekünk, hanem a kölcsönösszeget is megkapjuk készpénzes formában.

Milyen élethelyzetekre kínál optimális megoldást az Instant Szolgáltatás?

A külön díj ellenében igénybe vehető Instant Szolgáltatás hozzáadott értéke akkor domborodhat ki kellőképpen, amikor a lehető legrövidebb időn belül szükségünk van a pénzre. A fűtési berendezés működésképtelensége télvíz idején, a naponta használt autó szervizdíja vagy pedig a romlandó élelmiszerek tárolására használt hűtő cseréje sem várhat sokáig. A gyorsaság mellett a kényelmi faktor miatt is sokat érhet számunkra az Instant Szolgáltatás. Amikor egyszerűen idő, kapacitás vagy közlekedési eszköz hiányában vagyunk, akkor nem szívesen utazunk el személyesen a pénzintézet irodájába. Sokkal kényelmesebb az a megoldás, amikor hozzánk érkezik a pénz. Mivel egy előre egyeztetett időpontról beszélünk, ezért kellőképpen fel is tudunk készülni az üzletkötő fogadására.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!