A kristálytiszta vízért

Gazdaság, 2019.10.20

A világ egyik legnagyobb kihívása a kristálytiszta, mikroorganizmusoktól mentes víz idilli megvalósítása.

Hollandimpex Az emberek többsége már ódzkodik a vegyszeres módszerektől, amelyek tele vannak méreganyagokkal, kellemetlen és környezetterhelő hatásuk lehangoló.

Ahol van probléma, ott létezik megoldás is. Az UV-C tisztítási technológia például a problémák együttes megoldását kínálja, mindezt környezetbarát jelleggel. Ha kíváncsi vagy, tarts velem, hogy megismerj egy innovatív eljárást, és képezzünk vízből “forrást”!

Go Green!

Szóval, igen! A kezelés tényleg környezetbarát, mivel nem tartalmaz vegyszert, nincs mellék- vagy utóhatása, semmilyen mellékterméke, valamint nem változtatja meg a víz vagy levegő szerkezetét sem! Nem szükséges vegyszereket tárolni, és nem jut nagy mennyiségű vegyszer a vízbe egy véletlen baleset során! A környezetvédelmen túl az emberi egészség maximális védelme is előtérbe kerül.

Blue Lagoon

Nos, ez alkalommal nem a hajótörést szenvedő fiatalokról lesz szó, sokkal inkább egy forradalmian új megoldásról, amely megkönnyíti a víztisztítást. A Blue Lagoon víztisztító berendezések hatékonyak a kerti vizek fertőtlenítésében.

A környezetkímélő, melléktermék nélküli UV-C sugárzás úgy tisztítja a vizet, hogy eközben a fertőtlenítéshez felhasznált klór mennyiséget tulajdonképpen a minimális szintre lehet csökkenteni. Sőt, számos esetben teljesen el is lehet hagyni. Ez utóbbiakat az UV-C sugárzással való más módszerek kombinálása teszi lehetővé, mint például a réz-ionok vagy az ózon-gáz használata.

Köztudott, hogy a klór szükséges a víz fertőtlenítéséhez, azonban az sem figyelmen kívül hagyható, hogy több kellemetlen hatása is van. A bőr irritáció, a gyulladt piros szemek, a viszketés mellett légúti gyulladást és irritációt is okozhat, ehhez még egy kis “extra feltétként” jön a szúrós, kellemetlen klórszag. Gyakorlatilag a klórt a “szükséges rosszként” azonosítjuk be negatív tulajdonságainak köszönhetően. Nem is beszélve arról, hogy ezek a hatások kimondottan veszélyesek a gyerekekre és a légúti betegségben szenvedőkre.

Miért olyan jók a Blue Lagoon rendszerek? Csak azért, mert nagyságrendekkel csökkentik ezeket a problémákat, mivel a berendezés típusától függően, a felhasznált klór mennyisége 80-90-100%-kal redukálható! Természetesen mindezt anélkül, hogy a víz sterilitása, tisztasága csökkenne.

Ha megelégelted a hatástalan praktikákat, és szeretnél végre a professzionális víztisztítás területén evezni, akkor vedd szemügyre Te is a Hollandimpex Kft. környezetbarát víztisztító termékeit!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!