Az üvegajtók varázsa - engedd be a fényt, nyisd meg a teret!

Gazdaság, 2021.09.23

A beltéri ajtók kiválasztása - akár építkezésről, akár ajtó cseréről van szó - nem könnyű feladat.

Ajtóház Figyelembe kell venni, hogy milyen enteriőr uralkodik a lakásban, hogy milyen hangulatot szeretnénk megvalósítani, s azt is, hogy milyen anyagokkal szeretnénk dolgozni.

A sokféle dizájn sokféle lehetőséget kínál számunkra, ugyanakkor nem felejthetjük el a praktikus szempontokat sem.  

Hogyan segít a beltéri ajtó napsütésesebbé varázsolni otthonunkat?

Gyakran előfordul, hogy vannak olyan részek a lakásban, ahol rosszak a fényviszonyok. Lehet ez például egy ablak nélküli folyosó vagy egy túl kevés ablakkal rendelkező szoba is. Ilyen esetekben felmerül az az opció, hogy egyáltalán ne legyen ajtó, de ez nem mindig megoldható.  

Szerencsére van egy olyan megoldás, amely a napfényt is beengedi, de közben az ajtóról sem kell lemondani. Erre a lehető legjobb megoldás az üvegajtó.  

Exkluzív megjelenésű üvegajtók

Az Ajtóház exkluzív üvegajtói nemcsak részben, hanem a lehető legnagyobb mértékben átengedik a napfényt, miközben ha úgy szeretnénk, nem engednek maximális belátást a térbe. Az ajtóknál edzett üveglapot alkalmazunk, amely a homogén átlátszó kivitel mellett opál is lehet.

Nagyon fontos, hogy ezek az üvegajtók különféle dizájnnal kérhetőek, így akkor is illeni fognak a többi, hasonló dizájnt, stílust megjelenítő ajtónkhoz, ha nem mindegyik beltéri ajtónkat szeretnénk üveges kivitelben megrendelni.

Mennyire baleset biztosak az üvegajtók?

Gyakran felmerülő kérdés, hogy egy üvegajtó mennyire biztonságos. Különösen olyankor fontos ez, ha gyerekeink is vannak, akik bizony nem mindig ücsörögnek jó kislányként és jó kisfiúként illedelmesen a nappaliban vagy a gyerekszobában. Az Ajtóház üvegajtói olyan strapabíró, edzett üvegből készültek, hogy a visszajelzések alapján még nem sikerült törést produkálni.  

Ha ez nem elég megnyugtató, akkor a biztonság tovább fokozható kifejezetten biztonsági üveg használatával.

Lehet az üvegajtó egyedi?

Az üvegajtók toló és nyíló kivitelben is elérhetőek. Az üveg tolóajtó esetében a mozgást egy elegáns és modern megjelenést biztosító alumínium szerkezet biztosítja, amely lehetővé teszi azt is, hogy az ajtó mozgása csillapított legyen. Ez azt jelenti, hogy egy véletlenül erősebb, hirtelen mozdulat esetében is lelassul az ajtó mozgása a balesetek elkerülése érdekében.  

Az üvegajtók egyedivé varázsolására is van lehetőség. Ha erre van igény, akkor a megrendelő készíthet, illetve adhat olyan vektoros grafikát, amellyel az üvegfelület dekorálható.

Az Ajtóház üvegajtói rendkívül biztonságosak. Elegáns, modern megjelenést csempésznek otthonunkba, miközben megnyitják a teret és átengedik a fényt is. Az egyedi vektoros grafikán túl még az is ezek mellett az ajtók mellett szól, hogy olyan egységes díszítést vagy keretet kaphatnak, amelyeknek köszönhetően harmonizálni fognak a többi beltéri ajtónkkal is.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!