Bővíti az értékesítését a Szerencsejáték Zrt. a Mol töltőállomásain

Gazdaság, 2022.11.23

Novembertől a Mol újabb 307 töltőállomásán értékesíti a Szerencsejáték Zrt. termékeit - közölte a nemzeti lottótársaság az MTI-vel szerdán.

Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye az Ötöslottó sorsolásán A bővítést követően a Mol 355 töltőállomásán, vagyis a belföldi kúthálózatuk több mint kétharmadán lehet hozzájutni a Szerencsejáték Zrt. termékeihez. A teljes kínálatot 55 benzinkút árusítja, a többin sorsjegyeket lehet vásárolni - írták.

A társaság a közlemény szerint továbbra is az értékesítő hálózatának kiterjesztésére összpontosít. A szerdán bejelentett fejlesztés 4 százalékos bővülést eredményez, a kizárólag sorsjegyárusító hálózat 10 százalékkal gyarapodik a benzinkutas terjeszkedésnek köszönhetően. A Szerencsejáték Zrt. lottózói hálózata több mint 7700 értékesítési pontból áll, ezeket a nagyvállalati partnerek mellett csaknem 4500 kis- és közepes vállalkozóval működtetik.

A Mol a csaknem 2 évtizedes vállalati összefogás révén lehetőséget lát arra, hogy a töltőállomásait a stratégiájának megfelelően komplex szolgáltatási központokká alakítsa át. Várakozásuk szerint a Szerencsejáték Zrt.-vel kötött együttműködés az eddigieknél is sokszínűbb kínálatot eredményezhet a benzinkútjaikon, amelyek ma már széleskörű, kényelmi szolgáltatásokat is kínáló üzletláncot alkotnak - tették hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!