Decemberben nyit a makói McDonald's

Gazdaság, 2022.10.29

Kisebb késedelembe esett, ezért ősz helyett december első felében nyitja meg kapuit a makói McDonald's.

Makói McDonald's
Gőzerővel zajlanak a munkálatok a makói McDonald's körül, hiszen a cég december első felében szeretné megnyitni legújabb egységét. Az épület szinte teljesen elkészült, lassan már a bútorok, illetve a berendezések is érkezhetnek Csongrád-Csanád megye legújabb gyorsétterméhez. A McDonald's a makói buszpályaudvar, illetve egy OMV kút tőszomszédságában húzza fel legújabb éttermét. Ottjártunkkor éppen az épületben dolgoztak a szakemberek, illetve a térköveket rakták le, amelyeken majd a McDrive-ot lehet megközelíteni. Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk a Kossuth utcai gyorsétterem több mint 120 nm2-es vendégtérrel és mintegy 600 nm2-es zöldterülettel várja majd a vendégeket. Pihenőszigetek is kialakításra kerülnek, illetve McDrive, a kávérajongókat McCafé, míg a legkisebbeket játszótér várja.  

A makói McDonald's mintegy 70 embernek biztosít majd munkát a térségben teljes- vagy részmunkaidőben. Az étteremben a Makó környéki termelőktől vásárolják a szárított hagymának valót.  

Úgy tudjuk az eredeti nyitási dátum december 1-je lett volna, de az elhúzódó munkálatok miatt csak december első felére várható biztosan a makói McDonald's megnyitása.  

Már régóta rebesgették, de a hódmezővásárhelyi önkormányzat biztosította a feltételeket a cég további terjeszkedéséhez, így a Szegedhez közeli településen is nyílik majd McDonald's a közeljövőben.

(Webrádió)

Címkék

McDonald's Makó

Galériánk

Makói McDonald's Makói McDonald's Makói McDonald's
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!