Együttműködési megállapodás született a magyar szeszesital-gyártás fejlesztése érdekében

Gazdaság, 2019.03.20

Együttműködési megállapodás született a magyar szeszesital-gyártás fejlesztése érdekében Budapest, 2019. március 20. Frey Tamás, a tanszék munkatársa egy számítógépes vezérlésű lépcsős lepárló berendezést kezel a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Sör- és Szeszipari Tanszékének pálinkafőző üzemében 2019. március 20-án. Stratégiai együttműködési megállapodást kötött az egyetem és a Miskolci Likőrgyár Zrt. a magyar szeszesital-gyártás értéknövelő és fenntartható fejlesztése érdekében. MTI/Soós Lajos
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!