Együttműködési megállapodást kötött a Duna House és az OTP Ingatlanpont

Gazdaság, 2024.04.19

Együttműködési megállapodást írt alá a Duna House és az OTP Ingatlanpont, ezáltal a két országos közvetítői hálózat a kizárólagos megbízásaiknál keresztértékesítési lehetőséget biztosít egymásnak - közölte a két szervezet közös közleményben pénteken az MTI-vel.

A két hálózat hasonló működési folyamatai, illetve minőségbiztosítási rendszerei teszik lehetővé a keresztértékesítési megállapodást.

Rámutattak, hogy az együttműködési megállapodás értelmében a Duna House és az OTP Ingatlanpont hálózata a kiemelt, prémium megbízásaikat a másik hálózat honlapján is hirdethetik és kiajánlhatják ügyfeleik számára, így támogatva a gyorsabb, hatékonyabb értékesítést.

Kiemelték, hogy a hálózatok együttműködése az összesen csaknem 220 ingatlanirodában dolgozó több mint 2000 ingatlanértékesítő által kiszolgált több tízezer ügyfélnek jelent hatékonyabb segítséget.

A Duna House az egyik legismertebb és az egyik legnagyobb országos ingatlanközvetítő hálózatként, az OTP Ingatlanpont pedig az egyik legnagyobb pénzügyi háttérpartner által működtetett szereplőként a magyarországi közvetítői piac két meghatározó szereplője, így a jövőbeli együttműködésük a teljes hazai piac hatékonyságát javíthatja, illetve a közvetítői munkát is átláthatóbbá teszi az ügyfelek számára - olvasható a Duna House és az OTP Ingatlanpont közös közleményében.

A Duna House honlapján elérhető tájékoztatás szerint a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, országosan elérhető ingatlanközvetítő hálózatában több mint 1200 ingatlanértékesítő dolgozik. Az elejétől a végéig jelen vannak az értékesítés folyamatában, a Duna House nemzetközi pénzügyi hálózata, a Credipass pedig a hitel és lakástámogatás területén is segítséget ad az ügyfeleiknek.

Az OTP Ingatlanpont Kft. a honlapján közölte, hogy 2011-ben az OTP Bankcsoport tagjaként jött létre. Már több mint 800 ember alkotja az ingatlanközvetítői hálózatot, amely országszerte több, mint 90 irodán keresztül biztosít teljes körű ingatlanközvetítői szolgáltatást ügyfeleinek.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!