Erdészeti eszközök nyomában

Gazdaság, 2020.11.26

Az erdőgazdálkodás hazánkban az agrárium szerves részét képezi. Különleges, megújuló nyersanyaga révén számos más ágazati tevékenységgel összefüggésbe hozható.

Fiskars Az erdészek munkája egy olyan speciális terület, amely megköveteli a professzionális eszközöket. Ha te is ilyen körökben mozogsz, vagy csak szeretnél többet megtudni a témáról, akkor olvasd el a következő cikket, amelyben a legfontosabb erdészeti eszközökből adok egy kis ízelítőt.

Erdészeti eszközök - Mi mire való? 

Az erdész munkája megköveteli a minőségi eszközöket, mivel a professzionalitás mellett a megfelelő munkatempó és a biztonságos használat is kiemelten fontos.  

A rönkcsákány egy elengedhetetlen kellék. Ennek tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a könnyű használatra, a tökéletes fogásra és a munkához illeszkedő pengék kifejlesztésére. Ez gyakorlatilag a kisebb rönkök emelésére, hordozására és mozgatására lett kitalálva.  

A speciális kialakítású rönkkampó úgy lett megtervezve, hogy egyszerűen használhassuk azt a munkálatok során. Csúszásmentes markolata, egymáshoz jól illeszkedő pengéje és nyele továbbá biztonságos munkavégzést is lehetővé tesz. A rönkkampó szintén segítséget nyújt a rönkök emelésében, hordozásában.

Egyéb erdészeti felszerelések 

Az ejtőemelők általában a különböző méretű fák kivágásához alkalmasak, ugyanakkor kiegészítő eszközként is funkcionálhatnak a fűrészelés során. Kovácsolt, edzettacél-pengéjének köszönhetően biztosan olajozottan megy majd a munka. Erős és könnyű nyéllel rendelkezik, ami a biztonságos használatot teszi lehetővé.

Nem feledkezhetünk meg az olyan kiegészítő eszközökről sem, mint amilyen a szerszámöv. Sokszor a feszített munkatempó megköveteli a folytonosságot, ilyenkor a szerszámöv nagy hasznunkra lehet, hiszen a legfontosabb eszközeinket helyezhetjük el benne.  

Amennyiben ismered a szakma fortélyait, és szükséged van néhány profi munakeszközre, akkor a Kések Ollók Webáruház fafeldolgozást segítő eszközei segíthetnek megtalálni a megfelelő darabot! 

Ha minőség, akkor Fiskars

Biztosan hallottál már a Fiskars nevű márkáról. Nos igen, minden bizonnyal nem véletlenül, hiszen kültéri mestereszközök piacán a legfontosabb helyet foglalják el termékei.

De miért olyan népszerűek a Fiskars termékek? Ezek az eszközök extra éles, rozsdamentes acélból készült pengékkel vannak ellátva. Csúszásmentes, kényelmes markolatuk pedig a biztonságot hivatottak biztosítani. Mindennek köszönhetően olyan strapabíróak, hogy garantáltan használhatóak hosszú távon is.  

Vásárláskor könnyű kiszűrni a silány termékeket a minőségiek közül, ám amennyiben a felsoroltakat szem előtt tartod, úgy biztosan menni fog. Mindenesetre az a webáruház, ahol Fiskars termékekkel találkozol, biztosan jó “eszközforrás” lesz majd. Ha nem tudod, hol találsz speciális erdészeti termékeket, akkor látogasd meg bátran a Kések Ollók Webáruház kínálatát!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!