Erre is jók a magasnyomású mosók

Gazdaság, 2021.06.23

Otthonunk körül rengeteg olyan munka van, amik elvégzéséhez speciális gépek, szerszámok szükségesek. A magasnyomású mosó az egyik legsokoldalúbban használható ház körüli gép, amivel Te is bátran belevághatsz a ház, a kert, a garázs vagy az udvar rendbetételébe.

Magasnyomású mosó Hihetetlen, mennyi mindenre jó

A magas nyomáson távozó vízsugár segítségével minden tisztítandó felületet ujjá lehet varázsolni. A kis súlyú gép teleszkópos nyelével könnyen a kívánt helyre húzható és a munka jellegéhez illő megfelelő kiegészítőkkel azonnal munkára fogható.  

Tartozékfejek segítségével nincs olyan munka, ami kifogna rajta. A felhasználás módjai szinte végtelenek. A kocsimosásban nyilván verhetetlen, de erre van szükségünk, ha ritkán tisztított vagy apró, nehezen hozzáférhető részeket akarunk szebbé varázsolni.  

Redőnyök kipucolásához és az ereszcsatornák tisztításához is használhatjuk, akárcsak a kerti bútorok szezon előtti lemosásához. Szőnyegek takarításában is segítségül hívhatjuk, ha van helyünk, amire kiterítjük száradni. Az integrált mosószertartályba töltött mosószert a gép a kívánt erősséggel adagolja a textilekre, amik garantáltan újjáélednek az alapos mosásnak köszönhetően. A tető, a járda és a kerítés is új arcát mutatja, ha átmegyünk rajta.  

Többfunkciós mosók elérhető áron

A PLAZAWEB. HU széles szerszámgép kínálatában többféle meghajtású és erősségű magasnyomású mosó közül választhatsz. Nem csak a kéziszerszámok, hanem a kerti gépek kategóriájában is találsz elektromos vagy benzines Scheppach, Riwall Pro vagy Michelin mosókat, amiket langyos vízzel is használhatsz.

Attól függően, milyen célra tervezed használni, választhatsz komolyabb kivitelű mosót is, ami önfelszívásra is alkalmas, vagyis nem csak a vízvezetékről tud működni, hanem képes kisebb vödörből, tartályból is vizet felszívni, ha szükséges. Ezzel a közművektől távoli felhasználás is megoldható.

Felhasználóbarát tervezésüknek köszönhetően egyes típusokon átlátszó vízszűrő található, amit munka közben is egyszerű ellenőrizni, így a gép akkor állítható le a start-stop rendszerrel, amikor szükséges.  

A magasnyomású mosók kiegészítő felszerelései

A PLAZAWEB. HU szezononként megújuló kínálatában található magasnyomású mosókkal minden általános és igényes mosási feladat gyorsan és hatékonyan ellátható, amire a ház körüli munkák során szükség mutatkozik.  

Az erős vízsugár a szórópisztolyon keresztül nagy erővel tisztít, azonban a forgófejes turbó fúvókára is szükség lehet a makacsabb szennyeződésekhez. Egyes típusoknak a sarokfúvóka és csőtisztító is a része.

A gazdag alapfelszereltség része még a toldókészlet is, amihez akár más márkájú elemek is csatlakoztathatók. Minél több funkciós a gép, annál több kiegészítő jár vagy vásárolható hozzá, amik a gépen kialakított mélyedésekben kényelmesen elhelyezhetők.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!