Hogyan építs ki jó kapcsolatot ügyfeleiddel?

Gazdaság, 2019.06.24

Egy cég vezetőjeként nyilván központi szerepben vannak az ügyfelek és az, hogy velükmilyen a kapcsolat. A bizalmukat minden esetben meg kell alapozni.

Promoprint Egy szépen megtervezett kártyával való bemutatkozás képes erre, majd pedig néhány stílusos ajándékcsomag a bizalmat, a hűséget és elköteleződést biztosíthatja. Hogy mik a legtrendibb, legmodernebb, leghatásosabb módszerek egy ügyfélkör megnyerésére? Olvass tovább, hogy megtudhasd.

A legfontosabb az első benyomás

Amikor bemutatkozol egy új ügyfélnek, fontos, hogy névjegykártyád azonnal elvarázsolja a másik felet. Ezt legkönnyebben egy a vállalkozásodhoz leginkább passzoló plasztikkártyával teheted meg. Egy ilyen kártyán feltüntetheted céged legfontosabb adatait, a nevedet, egy email-címet, az iroda helyét, egy telefonszámot.

Ha ezen felül szeretnél még néhány adattal szolgálni, akkor az akár kerülhet a plasztikkártya tokjára. Az ilyen tokokban tökéletes biztonságban tudhatod a kiadott kártyát, ráadásul még inkább kihangsúlyozhatod profizmusod.

Mindenki stílusához meg lehet találni a tökéletes kártyát. Az exkluzív, luxus hatást például egy arany vagy ezüst alappal egyszerűen el lehet érni, míg egy átlátszó kártya modernséget sugároz magából. A plasztikkártyák talán legjobb tulajdonsága mégis az, hogy hihetetlenül jól bírják az idő vasfogával való küzdelmet. A legkisebb betűtípus, amivel a kártyákra
kerülhetnek az információk a 6 pontos, ez pedig rengeteg adatnak helyet enged.

Hagyd, hogy már meglévő ügyfeleid népszerűsítsék cégedet

Jól olvastad, ez bizony lehetséges. A megfelelő eszközökkel bizony egészen széles körben öregbítheted vállalkozásod nevét.

Az ügyfeleket érdemes megajándékozni! A meglepetéseknek mindig, mindenki örül, főleg akkor, ha az adott termékek nem csupán egyszer használatosak. A céged logójával ellátott papírtáskába rejtett ajándékok például dupla hasznot hoznak majd. Egyrészt az ajándékkal mélyítheted el a bizalmat, másrészt a papírtáskák környezettudatosak, és a mindennapokban igencsak hasznára válnak mindenkinek.

És hogy milyen következményekkel járhat, ha papírtáskában kapják meg az ajándékcsomagot az adott személyek? Nos, azon felül, hogy az adott ügyfeleket boldoggá teszed velük, a táskák használatával ingyen reklámozzák majd vállalkozásod. Így bizony egészen nagy körben hirdetik vállalkozásod nevét.

A mappák és dossziék csodája

Tény: a papírtáska nem az egyetlen megoldás arra, hogy hírét vidd cégednek. Mire gondolunk? Egy, a céged adataival és arculatával ellátott dosszié vagy mappa legalább annyira jól beválhat, mint a táskák.

Ráadásul segítségükkel sokkal nagyobb körbe juthat el vállalkozásod neve, ugyanis ezeknek nem csupán felnőttek, de gyermekeik is hasznukat veszik. Így pedig a tanári kar és
a többi szülő is tudást szerez majd rólad.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!