Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP

Gazdaság, 2021.02.23

Innovatív bankfiókot nyitott Temesváron az OTP Bank Románia, amely folytatja ezáltal országos fiókhálózatának bővítését - közölte kedden a pénzintézet.

Az új fiók regionális központként nyújt banki szolgáltatásokat ügyfeleinek, és ötvözi az egyszerűen használható önkiszolgáló terminálok praktikusságát a személyre szabott tanácsadás kényelmével. Az új beruházás illeszkedik az OTP organikus növekedési stratégiájába, amelynek egyik alappillére a fiókhálózat bővítése.

Roxana Hidan vezérigazgató-helyettes, az OTP Bank Románia lakossági divíziójának vezetője elmondta, hogy most, amikor a román banki szektor inkább a fiókok bezárását és számuk csökkentését választja, az OTP továbbra is fiókhálózatának bővítésére fekteti a hangsúlyt. "Az Apollo stratégiának megfelelően egyszerre törekszünk a digitális fejlesztésekre és a területi terjeszkedésre, ezzel is elősegítve az ügyfeleinkkel fenntartott gördülékeny kapcsolattartást" - idézte a bank közleménye a vezérigazgató-helyettest. Az OTP Bank Románia 2018 decemberében a 9. helyen állt aktívái alapján a romániai bankpiacon. Az OTP Csoport idén ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját, és 16 éve van jelen a román piacon. Az OTP azt a célt tűzte ki Romániában az Apollo névre keresztelt növekedési terv révén, hogy öt év alatt, 2024 végére 2,5 százalékról 5 százalékra növeli a részesedését.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!