Kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el a KÜRT Zrt.

Gazdaság, 2021.02.16

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 17:09 órakor kiadott, Kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el a KÜRT Zrt.  című anyagunkat a közlő pontosította.


A pontosított 1. bekezdés helyesen:


Budapest, 2021. február 16., kedd (MTI) - Tavaly 20 százalékkal 2,2 milliárd forintra nőtt a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. árbevétele, az idén pedig legalább 15 százalékos árbevétel-bővülést tervez - közölte a cég az MTI-vel kedden.


Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

PONTOSÍTOTT VÁLTOZAT - Kétszámjegyű árbevétel-növekedést ért el a KÜRT Zrt.

Budapest, 2021. február 16., kedd (MTI) - Tavaly 20 százalékkal 2,2 milliárd forintra nőtt a KÜRT Információbiztonsági és Adatmentő Zrt. árbevétele, az idén pedig legalább 15 százalékos árbevétel-bővülést tervez - közölte a cég az MTI-vel kedden.

A közlemény szerint az információbiztonsági szolgáltatásokat kínáló cég számára a múlt év a komoly kihívások ellenére is az elmúlt időszak legjobb eredményét hozta.

"Mind projektszámban, mind bevételben sokat fejlődött a cég" - idézi a közlemény Kmetty Józsefet, a KÜRT csoport vezérigazgatóját, aki szerint az eddig megkötött szerződéseik alapján reális célkitűzés az árbevétel 15 százalékos tervezett bővülése 2021-ben.

Kitért arra, hogy a cégcsoport legújabb fejlesztése a SeCube4 GRC program, amellyel a társaság az európai uniós piacokra is készül. Az alkalmazás lehetővé teszi az adminisztratív költségek jelentős csökkentését, a folyamatosan változó jogszabályi környezetnek való garantált megfelelést, könnyen hozzáférhető dokumentumokat. A megoldás alkalmas bármilyen vállalati belső szabályzat, ISO minősítés, az információbiztonsági törvény, GDPR és egyéb jogszabályok előírásaival kapcsolatos információbiztonsági tevékenységek menedzselésére is.

A fejlesztés már elérhető Magyarországon, a leányvállalatuk pedig megkezdte a németországi forgalmazását. Ha a német piaci bevezetés a várt eredményt hozza, akkor teszik elérhetővé az egész EU-ban - mondta Kmetty József.

A KÜRT Zrt. 1989 óta van jelen az informatikai piacon, adatmentési technológiája 2014-ben hungarikum lett, a cég átlagosan évi több mint 4000 sikeres adatmentést végez, ami évről-évre enyhén nő.

Információmenedzsment üzletáguk a magyar piac egyik meghatározó szereplője. A KÜRT portfóliója világszerte sikerrel állja meg a helyét, adatmentés know-how-jukat megvásárolta a vietnámi és az egyiptomi állam, információbiztonsági szolgáltatásait igénybe veszik számos országban, az uniós tagállamoktól a Közel-Keletig.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!