Luxus pihenés egy tökéletes otthonban

Gazdaság, 2019.10.21

Amikor a tökéletes otthonról álmodozunk, már nem szakad vége az álomnak a bejárati ajtónál.

SpaTrend kültéri bútorok Egy szépen berendezett kert, egy meghitt terasz és egy hangulatos kis wellness részleg éppúgy hozzátartozik a tökéletesség képéhez, mint a leendő nappalink stílusos és kényelmes ülőgarnitúrája.

Wellness otthon

Ma már nem csupán álmainkban jelenhet meg az otthoni wellness idilli képe, hanem a luxus kényeztetést modern, prémium minőségű wellness termékekkel tehetjük igazán kényelmessé. Számos kiváló masszázsmedence közül könnyedén kiválasztható a család számára ideális jacuzzi. A gyártók nem csupán a praktikumot helyezik ezeknél a termékeknél előtérbe, hanem odafigyelnek a stílusos vonalvezetésre is, ezáltal a masszázsmedencék nemcsak az ellazulás és a feltöltődés pillanatainak hasznos eszközei, hanem elegáns megjelenésükkel a kertünk díszítő elemévé is válhatnak.

Grillezés a szabadban

A családi és baráti összejövetelek egy igen fontos kelléke lehet a grillsütő. Akár faszenes, akár gázos sütő mellett tesszük le a voksunkat, mindenképp minőségi terméket vásároljunk, hiszen így rendkívül sok bosszúságtól óvhatjuk meg magunkat. Egy prémium kategóriás grillsütő nagy sütőfelülettel, professzionális hőmérővel, nagy teherbírású és rozsdaálló elemekkel rendelkezik. Az igazán minőségi termékekkel a közös sütés igazi élmény lesz.

Árnyékolástechnika

Ahhoz, hogy rossz időben vagy túl erős napsütésben se kényszerüljünk a lakás falai között maradni, szükségünk lesz a terasz megfelelő árnyékolására. Tartós megoldást kínálhatnak a minőségi napernyők, a felső kategóriás napellenzők vagy akár a prémium minőségű árnyékolók, a pergolák is. Ezek az árnyékolók védenek az erős napfénytől, az esőtől, a hótól, az oldallal rendelkező kivitelek pedig a széltől is. A modern árnyékolók dinamikus megoldást nyújtanak: teraszunkat részlegesen vagy teljesen árnyékolhatjuk a pillanatnyi körülményeinknek megfelelően. Egy ilyen árnyékoló szerkezete stabil és megbízható, hatalmas színválasztéka pedig megadja a lehetőséget, hogy a homlokzathoz passzoló stílusú legyen.

Kerti bútorok

Régen elmúltak azok az idők, amikor még be kellett érnünk a gyenge színvonalú kerti asztallal és a hozzá tartozó kényelmetlen székekkel, mint kerti bútor. Mára a kert és terasz kényelme szintén fontos szerepet kap a lakberendezés során. A prémium minőségű kültéri termékek az igényesség és ízlésesség mellett maradéktalan kényelmet nyújtanak. A kültéri bútorokat gyártók kínálatában az étkező szettek mellett felfedezhetünk többszemélyes stílusos kanapékat, kávézó garnitúrákat, fotelokat, lábtartókat, tároló dobozokat és még egyedi virágtartókat is. Ha szeretnéd az otthonodat felszerelni modern, stílusos és kényelmes eszközökkel, ne habozz megnézni a SpaTrendnél kapható kültéri termékeket, biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!