Milyen plakáttartó állványt érdemes választani?

Gazdaság, 2021.09.22

A plakáttartó állványokra számos esetben szükség lehet. Legyen szó az éttermek bejáratáról, egy szálloda recepciójáról, esetleg ügyfélvárókról, sok helyen tehetnek jó szolgálatot.

Reklámeszközök Már csak az a kérdés, hogy milyen modellt érdemes választani az egyes területekre. Cikkünkben segítünk kiválasztani a megfelelő darabot!

A plakáttartó állványok kínálata

A Reklámeszköz.hu plakáttartó állványai között számos egyedi változatot találhat. A választékunkban olyan tervezésű darabok kaptak helyet, amelyek mérete meghaladja a várakoztató táblák általános nagyságát. A kivitelek között kétoldalas és háromoldalú modelleket is elérhet, de forgalmazzák természetesen standard méretekben is.  

  • Standard info állvány: A Reklámeszköz.hu egyetlen oszlopos plakáttartója, amely egy-, illetve kétoldalas változatban is kapható. A kiegészítő kiadványtartó polc pedig lehetőséget kínál a kisebb és nagyobb szóróanyagok tárolására. Az öt milliméter vastag acél talplemezen álló darab egy oszlopból és plakátkeretből áll. A talpra egy gumilábat szereltek fel, amely megvédi a padlót a karcolástól. A standard info állvány szinte bárhol megállja a helyét, hasznos kiegészítő lehet például a legtöbb vendéglátó egységnél.

  • Ívelt totemoszlop: Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az ívelt totemoszlopok is, amiket főként recepciókon, illetve bejáratok ügyfélfogadójában szoktak elhelyezni. A modell enyhén ívelt kialakítású, amit víztiszta és tükröződésmentes plexi előlapokkal egészítettek ki. Tökéletes választás például gépjármű szaküzletek, optikával foglalkozó boltok, esetleg könyveket árusító helyek bejárata elé.  

  • Trileg plakátállvány: A webáruház különlegessége a trileg darab, ami egy háromoldalú állvány, így rendkívül sok információ helyezhető el rajta. A nyomatcsere ezen is rendkívül egyszerű és gyors, ráadásul a termék még tartós kültéri használatra is alkalmas. Erről a fém hátlemez gondoskodik, ami miatt még az eső sem áll meg benne, a plakát pedig nem ázik meg. Ebben az esetben azonban vízálló információt érdemes benne elhelyezni. Mivel ezeken rengeteg dolgot megjelentethet, így alkalmas múzeumokba és kiállításokra is.  

Mindegyik fajtához alapesetben egy víztiszta plexi előlap is tartozik. E mögé helyezhető be a plakát vagy egyéb információs anyag. Ha azonban ezek a felületek megsérülnének, akkor azokat szerencsére könnyedén pótolni lehet. Alapvető fizikai behatásoknak ellenáll, azonban maximális védelmet egyik sem jelent.  

Milyen kiegészítőket érdemes hozzá beszerezni?

Ha hosszabb távra tervezi, akkor mindenképpen ajánlatos a plexit egy vízálló tasakra lecserélni. Amennyiben pedig gyakran változtatná az információkat, akkor sokkal jobban járhat krétával vagy krétafilccel. A plakátok és az előlap helyett ugyanis betehet egy krétapanelt, amely remekül szolgálhat akár éttermek bejárata elé is.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!