Négycsillagos szállodát adtak át Inárcson, az M5-ös autópálya mellett

Gazdaság, 2023.03.16

Nyolcvannyolc szobás, négycsillagos szállodát adtak át csütörtökön Inárcson, az M5-ös autópálya mellett.

Négycsillagos szállodát adtak át az inárcsi pihenő mellett A nettó 4,5 milliárd forintos beruházás saját erőből valósult meg, a Biancoop Zrt. tulajdonában álló Flow Hotel és Konferenciaközpont építtetője Birizdó Imre és családja.

Az ünnepélyes átadáson Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter rámutatott, hogy a fejlesztés nehéz időszakban valósult meg, és ahhoz, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt valaki szállodát építsen, nagy üzleti bátorságra volt szükség. Kiemelte azt is, hogy a folyamatos magas színvonalú szolgáltatás nyújtásához 40-50 ember munkája szükséges.

A miniszter beszélt arról, hogy az új szálloda adottságaival, szolgáltatásaival sok üzleti vállalkozás sikeréhez járulhat hozzá, hiszen a térségben az elmúlt időszakban komoly ipari fejlesztések történtek, és az új hoteltől a repülőtér és a főváros egyaránt jól megközelíthető.

A beruházás abból szempontból is egyedülálló - emelte ki a miniszter -, hogy nagyon ritka, amikor az állam semmivel nem járul hozzá egy ilyen fejlesztéshez. Hozzátette: ugyanakkor helyesnek látja azt a gyakorlatot, amikor egy vállalkozás több milliárdos fejlesztéséhez az állam is hozzá tud járulni, hiszen végső soron a szolgáltató szektor bármely intézményének működése bevételt hoz a magyar állam számára is.

A miniszter emlékeztetett arra, hogy az új uniós pénzügyi ciklusban Pest vármegye önálló régió, és olyan gazdaságfejlesztési források állnak majd rendelkezésre, amelyek jó reménnyel tölthetik el a térségben élőket.

A hotel kétszáz ember számára nyújt szálláslehetőséget, konferenciaterme háromszáz fő befogadására alkalmas.
(MTI)

Galériánk

Négycsillagos szállodát adtak át az inárcsi pihenő mellett Négycsillagos szállodát adtak át az inárcsi pihenő mellett Négycsillagos szállodát adtak át az inárcsi pihenő mellett
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!