Női rockerként is stílusosan

Gazdaság, 2021.01.17

Ahhoz, hogy nőként is hitelesen képviseljük a rocker stílust, a zene és az életérzés mellett bizony az öltözködésünkre is érdemes odafigyelnünk. A rockerség nem csak szívben dől el, hanem megjelenésünkkel, öltözködésünkkel is hangsúlyozzuk azt.

Rockstore
A rocker stílus

A rock-, metál- és punkzene szerelmesei szívesen viselnek acélbetétes lábbelit, ami része lázadó megjelenésüknek. Egy dolgot azonban leszögezhetünk, az acélbetétes bakancs önmagában még édes kevés.

A rocker stílust alapvetően fekete és sötét színű alapdarabok alkotják. Az acélbetétes bakancs mellett olyan alapdarabok tartoznak egy rocker ruhatárába, mint például a zenekaros pulóver és póló. A rockeres ruházathoz tartozik még a szakadt farmer, a tornacipő és a bőrszerkó is. A megjelenésben természetesen a különböző kiegészítők (pl. ékszerek, felvarrók) és igazi rockos ékszerek is jelentős szerepet kapnak. Rendkívül népszerűek a szegecsek, tüskék és egyéb fém díszítőelemek nem csak a bakancsokon, hanem pl. öveken, kabátokon is.  

Egy biztos, ha igazi rocker megjelenést szeretnél, akkor mellőzd a rikító és világos színek használatát. A fekete mellett bátran kísérletezz más sötét színekkel (pl. olívazöld).

Női rockerként is stílusosan

Fontos, hogy saját egyéniségedhez alakítsd a stílust. Nincs kőbe vésve, hogy kizárólag fekete színű ruhadarabokat vagy bakancsot viselhetsz. Habár a fekete szín a legkedveltebb a rockerek körében, de ha egyedibb megjelenést szeretnél, ami igazán megmutatja a személyiségedet is, bátran viselj színes vagy akár mintás darabokat is. A piros acélbetétes bakancs vagy éppen a military mintás pulóver is nagyon menő.
Természetesen azért érdemes kerülnöd a túl élénk, feltűnő színeket, pl. a citromsárgát, és a tigrisminta sem biztos, hogy a legjobb választás.

A rockos hatást fokozhatod, ha feketére fested a szemöldököd. A körmeidet festheted vörös vagy fekete színre is a hatás kedvéért.
Legyél stílusos lázadó! Bátran viselhetsz bőrruhát, szegecses bőrszoknyát. Kombinálhatod a kopott farmert kedvenc rockzenekaros pólóddal és magas szárú tornacipővel. Viselhetsz sima vagy szegecses bőrkabátot. Stílusodnak csak a képzeleted szab határt.

Dobd fel megjelenésed rockos kiegészítőkkel

Ha igazán egyedi megjelenést szeretnél, viselj kiegészítőket. Tedd egyedivé megjelenésed egy szegecses bőrövvel, felvarrókkal vagy éppen egy táskával. Viselj rockos ékszekeret: fülbevalót, nyakláncot, karkötőt, gyűrűt. Viselhetsz kedvenc rock zenekarodat mintázó karkötőt is. Stílusodat még jobban személyre szabhatod bőrből és fémből készült rockos hajdísz vagy éppen egyedi tervezésű karóra viselésével.

Számtalan alapdarab közül választhatsz, amit a kiegészítők széles választékával tudsz kombinálni, így minden helyzetben megtalálhatod a személyiségedhez legjobban passzoló rockos stílust.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!