Időjárás
meteoblue
TV műsor

Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál

Gazdaság, 2021.11.30

Áder János köztársasági elnök bejárta a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó kiállítási területét kedden, a standoknál a fenntarthatóságot szolgáló, környezeti innovatív rendszerekről, megoldásokról informálódott.

Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál A köztársasági elnök a vízgazdálkodáshoz kapcsolódó standoknál egyebek mellett az ivóvízrendszerek innovatív, hatékony és környezetbarát tisztításáról, víztakarékos autómosási technológiáról és a szennyvíz újrahasznosításáról tájékozódott.

Az agrárgazdálkodás területén klímavédő takarmányt, erdőtalajok, termőföldek minőségét javító megoldásokat tekintett meg, továbbá gabonafélék tárolásának monitorozásáról, valamint vegyszer- és víztakarékos permetezésről érdeklődött.

A november 30. és december 5. között a Hungexpón megtekinthető expón több mint 180 kiállító vesz részt, amelyek például a vízgazdálkodás, hulladékgazdálkodás, agrárgazdálkodás, energetika, és a közlekedés területén nyújtanak környezetbarát és fenntartható megoldásokat, szolgáltatásokat. (FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál Planet 2021 - Áder János a kiállítás innovatív megoldásaival ismerkedett meg a standoknál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!