Szálláshely, az utazás lelke

Gazdaság, 2020.03.19

Bárhová is utazunk, a programlehetőségek mellett az sem hagyható figyelmen kívül, hogy milyen szálláshelyet foglalunk le.

Apartman Egy jó szálláshely megadja a hangulatát az ott töltött napoknak. Bármilyen típusú szállásban gondolkodunk, kiválasztásuk során az ára, a leírások és a környék látnivalói is nagyban dominálnak. Nézzünk pár jó példát!

Hogyan válasszak szálláshelyet? 

A szálláshelyek kiválasztásánál a saját igényeidet kell figyelembe venned. Azonban van néhány támpont, ami segíthet.

Az árak mellett lényeges az is, hogy milyen szolgáltatásokat nyújt az adott szállás, valamint a környéken elhelyezkedő látnivalók is. Mindenekelőtt viszont a saját stílusodat kell figyelembe venni.

Ha némi exkluzív, netalán luxus élményre vágysz, akkor egy olyan hotelt érdemes választani, ami ezeket a feltételeket biztosítja, esetleg wellness részleggel is rendelkezik. Néhány apartman is rendelkezik ilyen szolgáltatással, de ott leginkább önellátó vagy. Nyüzsöghetnek az emberek a panziókban is.  

Ha csendesebb, egyszerűbb és idilli környezetre vágysz, ahol zavartalanul megélheted a családi pillanatokat szeretteiddel, akkor legtöbb vendégház, esetleg üdülőház alkalmas e célra.

Ha részletesebben szeretnél olvasni az egyes szálláshely típusokról, akkor az apartman.hu többezres adatbázisában keresgélhetsz!

Alpokalja Fogadó

A Harkán elhelyezkedő fogadó igazán színes már a férőhelyek számát is tekintve, hiszen 2 fős, de akár 13 fős szobák egyaránt megtalálhatóak itt. A szolgáltatások közül adott a wifi, a saját parkoló, a kerthelyiség, a saját kerékpártároló, de van még a közelben étterem és élelmiszerbolt is. Lehetőség van horgászatra, lovaglásra, vadászatra. Csendes, mégis közösségi feelingű szállásként méltán nevezhető közkedvelt célpontnak a szállások kiválasztás során.  

Mi van a közelben? Kicsiknek és nagyoknak egyaránt tökéletes látnivalók. A művelődni vágyók meglátogathatják a soproni Patika Múzeumot, a Fabricius-házat, a Stornó házat, a Kőhalmy Vadászati Múzeumot, vagy a Soproni Múzeumot is.

A szabadabb programokat kedvelőknek ajánlott a Sördombházi Kilátó, a Soproni botanikus kert megtekintése.

Melinda Apartman

A Kisvárdán fekvő Melinda Apartmanházban összesen 6 fő kap helyet. A szálláshely wifivel, saját parkolóval, vezetékes internettel, túra lehetőségekkel, bowlinggal és uszodával is rendelkezik.
 
Fantasztikusabb helyekre lelhetünk Nyíregyházán, a megye központjában ugyanis senki sem fog unatkozni. Semmiképpen ne hagyd ki a Sóstó Múzeumfalu megtekintését, amely 12 holdas területével az ország egyik legnagyobb skanzenje. Betekintést nyerhetsz a régmúlt békés világának mindennapjaiba, illetve számos rendezvény is megrendezésre kerül itt. A Sóstó ZOO sem elhanyagolható úticél, mivel az ország egyik legszebb Állatparkjáról van szó, természetes zöld övezetben.

Ha további különlegességre vágysz, felkeresheted Tuzson János Botanikus Kertjét is!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!