Új állampapír-értékesítési pontot nyit a Magyar Államkincstár a Hattyúházban

Gazdaság, 2021.10.18

Tovább bővíti állampapír-értékesítési pontjait a Magyar Államkincstár, hétfőn Budán, a Hattyúházban nyílt meg a 10. budapesti irodájuk - közölte a kincstár az MTI-vel.

A közlemény szerint eddig országosan 52 helyszínen intézhették befektetéseiket a kincstár ügyfelei.

A most megnyíló ügyfélszolgálati irodában előzetes online időpontfoglalással készpénzmentes ügyintézésre lesz lehetőség. Mód lesz értékpapír nyilvántartási-számla, valamint Kincstári Start-számla nyitási és állampapír befektetés-kezelési szolgáltatások (például TeleKincstár, WebKincstár, MobilKincstár, kényelmi szolgáltatások igénylése) igénybe vételére - tették hozzá.

Megjegyezték: az ügyfelek visszajelzései alapján Budapesten és Pest megyében az eddiginél több állampapír-értékesítő helyre van szükség.

Az új irodában állampapír-vásárlás esetén bankkártyával vagy utalással lehetséges a befektetési ügylet kiegyenlítése. Az új értékesítési ponton az ügyfeleket csak a Magyar Államkincstár honlapján történt online időpontfoglalást követően tudják fogadni. Az időpontfoglalás nélkül érkezők kiszolgálására nincs mód - jelezték a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!