Újév új állás

Gazdaság, 2020.01.13

Idén újévkor kik fogadták meg, hogy az újévben jobb munkahelyen szeretnének dolgozni? Többet szeretnének keresni, hogy idén egy külföldi utazásra is előfizetnének? Sokan újévkor kívánunk nagy és számunkra is új dolgokat.

Állás Többek közt, hogy jövőre lefogyunk, többet mozgunk, több időt töltünk a családdal vagy épp azt, hogy új munkahelyet keresünk. Egyik sem könnyű, hiszen mindig nehéz az új és ismeretlen. Egyszerűbb a régi megszokotthoz ragaszkodni és inkább panaszkodik az ember, de idén ne tegyél így! Tegyél érte, és változtass te is azon, amin szeretnél. Legyen ez az év a valódi változás éve. Új munkahelyet pedig kereshetsz az állás Szekszárd honlapon, ahol online azonnal jelentkezhetsz a számodra legszimpatikusabb lehetőségre. Az álláskeresés nem könnyű, és nehéz meglépni, de ha már te is úgy érzed, hogy munkahelyed nem tartogat számodra elegendő lehetőséget, ha hónap végén éppen, hogy kijössz a fizetésből, és ha már nincs meg a kellő motiváció és kihívás, akkor itt az ideje, hogy válts.

Keress számodra ideális álláslehetőséget, ahol képes lehetsz kiteljesedni, ahol úgy érzed fontos vagy és ahol megbecsülnek. Egy olyan munkát, ami mellett élni is van időd. Ami motivál és fejleszti képességeidet.

A megfelelő munka javíthatja életszínvonalunkat, kiegyensúlyozottabbá, határozottabbá képes minket változtatni, és ha kevesebb az idegesítő kolléga és főnök, akkor akár a stressz szintünk is csökken.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!