Vadászati világkiállítás - Természetfilmeket nézhetnek az érdeklődők

Gazdaság, 2021.10.11

A világkiállításhoz köthető, különleges természetfilmeket tekinthettek meg a nézők az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításon az A-pavilonban kialakított One With Nature Movie Theatre programjában.

Az MTI érdeklődésére a világkiállítás sajtóirodája közölte, az A pavilon színpadán 2021. október 11-én, 13-án és 14-én várják filmvetítésekkel az érdeklődőket a teljes nyitvatartási idő alatt, 10 és 19 óra között.

Az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállításhoz kötődő természet- és dokumentumfilmek méltán tarthatnak számot minden korosztály érdeklődésére - közölték.

Többi között vetítenek A megőrzött vadon - A Kárpát medence egyedülálló természeti csodái, illetve a Magyarország nemzeti parkjairól készült Tíz park ezernyi titka című sorozatokból.

Látható a Vadonvilág - Gróf Széchenyi Zsigmond nyomában című dokumentumfilm, amely emléket állít az egyik legismertebb magyar Afrika-utazó és vadászíró születésének 120. évfordulójára. Kittenberger - Az utolsó vadászat című film a természettudós, a legnagyobb magyar vadász, az Afrika-kutató, az író-főszerkesztő Kittenberger Kálmán páratlan kalandokkal teli életébe nyújt betekintést, amely az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás alkalmából készült. Vetítik a nemzetközi kiállítók bemutatkozó kisfilmjeit is.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!