A fiatal kutatók mobilitását ösztönző pályázatot hirdet az ELKH

IT/Tudomány, 2023.03.07

Pályázatot hirdet az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat (ELKH) a kutatóhelyein foglalkoztatott fiatal kutatók nemzetközi tapasztalatszerzésének és kapcsolatépítésének elősegítésére, valamint külföldön végzett kutatómunkájuk támogatására - közölte az ELKH kedden az MTI-vel.

A mobilitási pályázatra két alkalommal lehet pályázni 2023-ban, az első fordulóban a pályázatok benyújtási határideje április 3. - olvasható az ELKH honlapján.

A felhívás szerint a programra olyan magyar és nem magyar állampolgárságú ELKH-s kutatók pályázhatnak - beleértve a Támogatott Kutatócsoportok Irodájának munkatársait is - , akik a jelentkezés napján még nem töltötték be a 38. életévüket.

A pályázattal kizárólag személyes részvétellel megvalósuló kutatói tevékenység, program támogatható Európában és Európán kívül is.

A kiírás szerint a támogatás összege pályázóként helyszíntől függően 500 ezer forinttól 1,5 millió forintig terjedhet. A pályázati felhívás második fordulójában a pályázatok benyújtására 2023. június 15-től 2023. szeptember 15-ig van lehetőség.

Az "ELKH Kutatói Mobilitási Program 2023" pályázati felhívása az ELKH honlapján olvasható (https://elkh.org/).
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!