A klímaszűrő szerepe az egészségünkben

IT/Tudomány, 2023.08.27

A mostani prémium technológiájú légkondicionáló berendezésekről elmondható, hogy már nem csupán klimatizálják, és irányítják helyiségeink levegőjének hőmérsékletét, hanem már meg is szűrik azt.

Klíma Napjainkban már mindennapos betegségnek mondható az allergia, amely egyaránt érint gyereket és felnőttet. Az allergiának számtalan típusa ismert, de nagy része légúti eredetű, amely, ha nincs rendszeresen karban tartva, akár asztmához is vezethet már gyermekkorban. Ezért kulcsfontosságú, hogy az egészségünket pozitív módon befolyásoló légkondi legyen az, amelyet megvásárolunk, vagy amely rendelkezésünkre áll minden nap abban a helyiségben, ahol élünk, vagy dolgozunk.

Fontos, hogy ne csak keringesse a levegőt!

Egy hagyományos, alapszintű tudással rendelkező régebbi típusú klíma csupán csak átszellőzteti a rendszert és az adott helyiség levegőjét. Így nem csoda, hogy ha egy ilyen klímával rendelkező helyiségben ülünk naphosszat, akkor néhány nap elmúltával arra leszünk figyelmesek, hogy vörösödik a szemünk, eldugul az orrunk, elkezdünk minden ok nélkül tüsszögni, hogy csak néhány tünetet említsünk.

Ezek a klímák csak annyit tudnak, hogy kondicionálják a levegő hőmérsékletét, mely a hűtőbordákon áthaladva áramlik, ugyanakkor nem szűrik meg azt, így elmondható, hogy egész nap ugyanabban a levegőben ülünk. Ha a fentiekben említett tüneteket észleljük magunkon a nyári napok folyamán is, akkor el kell gondolkodni valamilyen változtatáson, különben betegség lesz a következménye.

Milyen egy igazi légkondicionáló?

A Hisense klíma webshop split klímái azonban olyan fejlett technológiájú szűrőkkel rendelkeznek, amelyek nem csupán átkeringetik a levegőt a rendszer bordáin, hanem meg is tisztítják azt. Ez létfontosságú különösen az allergiások körében.

A Hisense klímái ténylegesen is megérdemlik, hogy viselhessék a légkondicionáló nevet, hiszen ezeknek a termékeknek az esetében komoly mérnöki munka, gondos tervezés és gyártás áll a háttérben, annak érdekében, hogy a készülékek által kibocsátott levegő minősége minden tekintetben jól kondicionált legyen.

A Hi-Nano technológia

A Hisense termékek esetében elsősorban a Hi-Nano technológiának köszönhető, hogy olyan képességekkel ruházza fel a klímát, amelyek hatására egy ilyen berendezés használatával sokkal jobb minőségű és egészségesebb levegő kerül a közvetlen környezetünkbe. Ez a csúcsszintet képviselő technológia képes arra, hogy ionizálja a levegőt, ezért a különféle vegyi anyagok és természetellenes összetevők nélkül történik meg a vírusok és kórokozók megsemmisítése.

Független méréstechnikai kutatások kimutatták, hogy már 2 óra után a korona- és influenzavírusok több mint 90%-a elpusztul a Hi-Nano technológiának köszönhetően. Az elmúlt évek járványhelyzetét tekintve ez különösen kiemelt szempont vásárláskor. Tekintsd meg a Hisense klíma webshop különféle berendezéseit, és dönts igényeidnek, körülményeidnek megfelelően! Amennyiben maradt még megválaszolatlan kérdésed, keresd a webáruház munkatársait.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!