Az új technológia hatása az online kaszinók világára

IT/Tudomány, 2022.02.20

A modern technológia a mai világban szinte mindent behálóz, így kicsit sem meglepő, hogy a szerencsejátékok iparában is hamar felültette a fejét.

Amíg például pár tíz éve még befizetést sem tudtunk kezdeményezni egy online kaszinó felületén, addig ma már széles körben elérhető fizetési lehetőséget, többféle bónuszt és kedvezményt, és több száz játékot találhatunk, és mindenki megtalálja a hozzá illő játékot, aki ki szeretné próbálni magát a kaszinók világában.

A technológia nélkül jó eséllyel sok minden nem válhatott volna olyanná amilyen, és sok sok minden kellett egyszerre ahhoz, hogy a ma ismert formájában elérhetővé váljanak előttünk az online kaszinók akár telefonos böngészés által is.

A legnagyobb technológiai változások a kaszinó iparban az elmúlt években

Kezdve a grafikai elemek minőségének javulásától és a hangminőség egy felsőbb szintre helyezésétől óriási változáson ment keresztül a szerencsejátékok világa, és már már azt mondhatjuk hogy elérkezett a jövő egy új lépcsőfoka is. Az arc és hangfelismerő rendszerek, a hordozható konzolok és a kiterjesztett virtuális valóság óriási izgalmakat tartogat már ma is minden játékosnak, de biztosak lehetünk abban is, hogy a jövőben is nagyszerű meglepetésekben lehet majd részünk.

A virtuális valóság és a mesterséges intelligencia

A fotorealisztikus grafika fejlődése és elterjedése olyan játékélményt eredményezett a kaszinókban, amely nem várt minőségre emelte az online felületektől kapott élményeket. A játékok szinte mindegyik műfaja új, minőségibb elérést kapott, a virtuális valóság pedig forradalmasította a teljes kaszinóipart. A VR lehetőségét természetesen főként azok keresik, akik a valódi, szárazföldi kaszinókat helyezik előtérbe, mert így megvalósulhat egy sokkal közvetlenebb módja a társadalmi interakcióiknak. A VR azt mondhatjuk, erősíti a kaszinóktól várt élményeket és érzéseket, és tényleg azt az érzetet kelti minden játékosban, mintha egy valódi kaszinóban tehetné meg tétjeit a kedvenc játékán. A technológia már 2 évtizede alakítja a világot, a dinamikus fejlődése alatt pedig beköltözött minden iparágba, a kaszinóappoknak és az online kaszinóknak köszönhetően pedig mindenki otthonába is. A mesterséges intelligencia pedig nemcsak a játékok alatt nyújt segítséget a kaszinóknak, hanem sok esetben ez segít nekik abban, hogy megvalósíthassák a 0 - 24 -es ügyfélszolgálatot, hogy a játékosok bármilyen felmerülő kérdésben azonnali segítséget kaphassanak.

3D-s játékok

Ha viszont inkább magányos farkasok vagy, vagy kevésbé érdekel a VR káprázatos világa, akkor is találhatsz igazán jövőbe illő elemeket a kaszinók tarsolyában. Legyen szó nyerőgépekről vagy asztali és kártyajátékokról, ma már több 3D -s grafikával ellátott játékot is találhatsz amelyek jól működnek telefonon és gépen egyaránt.

A kaszinó appok és a mobil elérés

Manapság már szinte minden kaszinó és sportfogadási weboldal figyelembe veszi azt a tényt, hogy sokan inkább telefonról szeretnék elérni a kedvenc kaszinójukat a játékosok, így a legmenőbb weboldalak mind rendelkeznek mobilra optimalizált felülettel és akár mobil applikációval is, amely letölthető a Play Áruházból / App Store -ból vagy a hivatalos weboldalról is. A mai technológia egy kifejezetten minőségi formában teszi elérhetővé ezeket az appokat, és a fejlődésnek köszönhetően így is több száz játékhoz férhetünk hozzá, amennyiben rendelkezünk egy stabil internetkapcsolattal. Az interneten kívül pedig csak egy alap okostelefonra van szükségünk, operációs rendszertől függetlenül. A hordozható játék pedig elhozta azt az időt, amikor bármikor, bárhonnan fogadhatsz vagy kaszinózhatsz, akár a munkahelyi szünetedben vagy várakozás közben is a nap 24 órájában.

Kaszinó, bárhonnan, bármikor

Ma már tehát bármikor lehetőséged lehet arra, hogy becsatlakozz egy egy normál, vagy épp élő játékmenetbe, de azt nem biztos hogy tudtad, hogy bárkivel kapcsolatba is léphetsz a kaszinó felületén. Beülhetsz olyan asztalokhoz ahol Indiai vagy Amerikai játékostársaid játszanak, de cseveghetsz bárkivel, bárhonnan a világon, aki épp abban a kaszinóban, azzal a játékkal játszik amivel te is.

Azonnali fizetés és többféle fizetési mód

A technológiai fejlődésnek köszönhetően ráadásul nemcsak a játékokat érheted el azonnal, hanem a be és kifizetéseddel sem kell előre kalkulálni, mert a fizetést megteheted bármikor amikor csak kedved van egy játékra. Általában többféle fizetési mód áll rendelkezésre egy egy kaszinó felületén erre a célra, és a legtöbb esetben extra költséggel sem kell számolnod azért, mert azonnali fizetés mellett férhetsz hozzá a pénzedhez. Mindösszesen azzal kell számolnod, hogy egy minimum és maximum limitet szoktak meghatározni a kaszinók a befizetésre és kifizetésre egyaránt, ami általában minimum szempontjából 3 - 5000 forintra és maximum kifizetésként 1 - 5 000 000 forint közötti összegre elérhető.

A legnépszerűbb fizetési módok:

● Mastercard
● Visa
● Neteller
● Skrill
● Paysafecard
● Ecopayz
● Bitcoin
● Litecoin
● Ethereum

A modern világ legnépszerűbb játéka: Videópóker

A technológiai fejlődés nagy változást hozott a pókerjátékok világában is, és a videópóker megjelenésével egy új szintre emelte a játéktól elvárható funkciókat. Ma már nem csak külön kaszinó appokat tudsz letölteni, hanem akár póker appokat is, amelyek minőségi elérést biztosítanak mindenféle okostelefonról.

Az információ forradalma

Mivel manapság már bármilyen információt könnyedén megtalálhatunk az interneten, és könnyedén utána járhatunk mindennek, ami befolyásolni tudja a kaszinózásunkat, előnyben lehetünk a fejlődésnek köszönhetően a több tíz éve kaszinózó játékosokhoz képest. Az interneten fellelhető minden információ és engedéllyel kapcsolatos megjegyzés a kaszinóra és a játékokra vonatkozóan, de minden játék rendelkezik RTP -vel is, így könnyedén kideríthetjük azt is, hogy mekkora kifizetést biztosít számunkra és milyen gyakran az adott kaszinó játék.

A jelen és a jövő - A technológia és a kaszinóipar

A technológiai fejlődés, így bár régóta tart, a jövőben is hasonlóan nagyszerű funkciókat és lehetőségeket kaphatunk majd a kaszinókról. Addig pedig a minőségi felületek és a kaszinó appok, 3D -s játékok betöltik az űrt amely várakozással teli. A fizetési módok sokszínűsége és azonnali elérése jó eséllyel pár éven belül alapvető lesz minden kaszinó oldalon, ahogy a kriptovaluták elterjedése is valószínűleg egyre nagyobb méreteket ölt majd, és pár év múlva már nem lesz olyan weboldal ahol nem lehet majd legalább 1 - 2 népszerű kriptovalutával
fizetni. A VR és a mesterséges intelligencia pedig bár még gyerekcipőben jár, pár éven belül megérkezik egy teljesen új korszak a kaszinó iparban, amikor már az alapvető működésük részét képezi majd a virtuális valóság élménye.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!